.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

гадже или секс (за момчета)

Някой може ли да ми обясни как преценявате дали искате дадено момиче за ваша приятелка или просто за секс? Имах приятел до скоро, но напоследък който и да харесам ми предлага само секс... Имам хубаво тяло, но защо всички виждат само това?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Еми явно няма какво друго да видят освен тялото.......... То просто като видиш няква, че е "яка" и си викаме "абе тая мога да я мина 1 път" просто външния ти вид го показва........ Според мои наблюдения, ние търсим да обичаме нещо което не е идеално, защото всеки се съмнява в идеалното, че е прекалено хубаво, при мен нещата са така, аз не търся кой знае какво, а и попринцип не бих се хванал с някоя "яка" просто щото ми изглежда съмнителна, всеки се замисля тая квато е "яка" кой знае с колко е била и т.н. Като човек може да си свестна не те знам, но вида казва друго, а и сега не трябва да имаш доверие да много хора, така че, накратко, външния ти вид пречи, а по този случай http://vbox7.com/play:aca468b572 точно като за теб ;д
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Еми явно няма какво друго да видят освен тялото.......... То просто като видиш няква, че е "яка" и си викаме "абе тая мога да я мина 1 път" просто външния ти вид го показва........ Според мои наблюдения, ние търсим да обичаме нещо което не е идеално, защото всеки се съмнява в идеалното, че е прекалено хубаво, при мен нещата са така, аз не търся кой знае какво, а и попринцип не бих се хванал с някоя "яка" просто щото ми изглежда съмнителна, всеки се замисля тая квато е "яка" кой знае с колко е била и т.н. Като човек може да си свестна не те знам, но вида казва друго, а и сега не трябва да имаш доверие да много хора, така че, накратко, външния ти вид пречи, а по този случай http://vbox7.com/play:aca468b572 точно като за теб ;д
    И аз се сетих за нея... ама не се глася кой знае колко, а и досега съм била само с двама...мерси за коментара

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Бахти пораженческото мислене. Била прекалено яка, че да искаш нещо повече от секс? Трябва да е точно обратното.
    Ако е физически красива, курви се, прави прически, гримове и всичко от репертоара.. добре, без да се прекалява. След това идват държанието, акълът, химията и дали на момчето му се занимава със по-скоро сериозни обвързвания. Може всичко да е наред, но просто да не се стигне дотам, щото не иска връзка. А това, че искат секс от теб не винаги означава, че не искат и нещо повече.

Срещат се красиви, интелигентни и мили момичета.. Просто, като има недостойно момче веднага го забелязват и си остават красиви, но отношението им към това момче става по-различно. В един момент стават и кучки спрямо него. Че има боклуци.. има, и то много, но се намират свестни, умни и красиви, но работата при тях е, че и те имат критерии, и ако не отговаряш на тях си бита карта.
    Temet Nosce

벨야카

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Бахти пораженческото мислене. Била прекалено яка, че да искаш нещо повече от секс? Трябва да е точно обратното.

С
    Виж не го обвинявай , ти на колко години си , той пише как е във ,,тиинайджърския,, свят
    И между другото едно е просто яка кифла, която слага 3 тона грим бляя и друго е красива
    Има много определящи фактори .

И двете (10 букви)

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Според мен има един период в който всички момчета виждат в всяко едно момиче само тялото. Но въпреки всичко си е строго индивидуално. Щом всички около теб виждат само тяло не им обръщай внимание и си дай почивка от момчета. В един момент ще дойде другия момент в който ще те търсят заради самата теб.
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    Според мен има един период в който всички момчета виждат в всяко едно момиче само тялото.
    като ти гледам аватара и ти не виждаш нещо различно.......
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Голям фен
    Еми според мене зависи с кои се запознаваш в смисъл че е от това какво човека от другата страна търси.Иначе мое лично мнение е че колкото е по красила толкова е по самотна или наранявана..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ами сори че пиша(момиче съм) но ще кажа че в повечето случаи тези които са надарени откъм визия са доста ощетени към мозъчен капацитет и дълбоки чувства......(и за двата пола бих казала)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    ами сори че пиша(момиче съм) но ще кажа че в повечето случаи тези които са надарени откъм визия са доста ощетени към мозъчен капацитет и дълбоки чувства......(и за двата пола бих казала)
    Това е пълна глупост.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Недей обижда !! ;д

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Никаква връзка няма едното с другото )
    Няма такава зависимост...

Ми не просто някои от тях си мислят, че освен външност друго не им трябва.Могат да имат всеки и затова не влагат чувства.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    За да искам секс за 1 нощ нещо трябва да не съм добре с главата.А какво искат момчетата от теб зависи от това каква си ти и как се държиш , а и с кого дружиш

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Бих казал, че зависи от самото излъчване на момичето. Поне при мен, ако някоя ми хареса адски много, искам да контактувам с нея максимално често, да се опитам да я опозная, въобще да търся някакви по-задълбочени отношения. Има една особена нотка в подобни отношения и това се усеща и от двамата. В подобни случаи сексът е последното, което ми минава през главата (пък и ако си допаднем, ще се стигне и до него). Въпросът е, че когато се стигне до секс с човек, когото познаваш и чувстваш близък, някак неизбежно се влюбваш.

Тези, с които просто бих правил секс, ме привличат по различен начин. Сякаш там е повече страст и желание, отколкото стремеж към комуникация и личностно опознаване на другия. Съответно и хлътването е по-трудно, макар че понякога се случва, особено при редовен секс.

Всичко това разбира се важи предимно за мен, не казвам, че при повечето/всички мъже е така.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-25-2012 на 16:31
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от liliii Виж мнението
    Някой може ли да ми обясни как преценявате дали искате дадено момиче за ваша приятелка или просто за секс? Имах приятел до скоро, но напоследък който и да харесам ми предлага само секс... Имам хубаво тяло, но защо всички виждат само това?
    Не мога да разбера какво точно питаш? Би ли изяснила.

Искаш освен секса, да има и някакви други чувства, любов? Това ли искаш?

Голям фен Аватара на toad
    Очевидно харесваш правилните за теб момчета , но нещо те хваща шубето

Banned Мега фен
    Чели ли сте краткия разказ ,,Дамата с рентгеновите очи,, ?
    Е красотата и надареността при човека въобще не са определящи за неговата вътрешност и чувства !
    А за авторката на статията, ами имаш лош късмет и не попадаш на правилните хора
    Най-вероятно това ще е проблемът и те съветвам да смениш компаниите

Лично според мен трудно ще намериш ,,свестен - такъв какъвто търсиш, ако не се постараеш ти самата , защото такива хора ,когато видят красиво момиче си викат ,че са заети
    Пак избързах със заключенията
    Последно редактирано от loveca777 : 02-25-2012 на 20:11

Може и да не те познава достатъчно добре. Съдейки по себе си, в първите 5 минути ще съм си те представил в 16 различни пози и, ако ми харесва идеята, ще търся нещо в този дух от теб. Ако ми предложиш нещо по-различно, тогава мога да подходя другояче. И до известна степен зависи от това, дали имам нагласата за нещо по-сериозно.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Апхахаха.Еми очевидно не предлагаш друго.И не не всички красиви момичета са такива.Тая,с която бях беше с идеално тяло и беше също толкова умна и свестна.По гъза и ходеха 418491 момчета (които им беше точно да `и го вкарат).Е да ама тя не е ходила с боклуци (айде и аз станах скромен).Седи мирна.Ако не си само телесна обвивка ше си намериш свестен младеж.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Излъчването и поведението като цяло. Кифлите и курвите личат отдалече, предполагам повечето се съгласявате с мен... Малко са тия, който изглеждат като курви, но са свестни и не са минати по 10-20 пъти. Примери дори във форума - бол...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Принципно предпочитам да ми е гадже и ако нещата се развият добре и креватна половинка, повечето момчета мислим само за секс като видим някоя кифла или някоя дето няма много акъл - те са в графата за една нощ.

Супер фен Аватара на fenasf
    Много е комплексно. Добре де всъщност не е - ако е красива става и за гадже, ако е грозна в лицето, но с хубаво тяло става само за секс, а ако навсякъде е грозна за нищо не става.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от liliii Виж мнението
    Обяснението е просто... пчелите кацат по цветята, мухите кацат по други неща. Явно привличаш подобен тип момчета. А защо.. нямам идея все още.

Иначе дали ще е само за секс или приятелка се решава лесно - виждаме някоя натокана девойка и веднага първата мисъл е че ще я запознаем с питона. Щото нали.. елементарни същества сме. Като си поприказваме малко и ако девойката покаже някакъв капацитет... значи ще я преместим в категорията гадже, щото по някакви критерии не е за изпускане. Ако не покаже... sex will be then.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си