.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на mirki4a

Рокерски кожени якета в Пловдив?

Помагайте хора!

От няколко месеца се мъча да си намеря рокерско кожено яке и не мога...Искам ето такъв модел:

http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=13948704

Много държа якето да не е турско,китайско или т.н...Предпочитам да е внос от някоя западна страна или в краен случай българско.Ако имате някакви идеи или предложения казвайте,че ми трябва много спешно...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Мога само да ти кажа ,че западните продукти не се различават особено от останалите. И българските дрехи са на много добро ниво (българските дрехи са железни) а за китайските нищо намя да казвам ,защото въпреки критиките аз съм им голяма фенка. Та така по твоят въпрос моят съвет към теб е да си намериш сайт за дрехи и там да си потърсиш рокерски одежди. Давам ти само пример : http://www.motormaniak.com/%D0%B2%D1...0-c-36_41.html
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    Мога само да ти кажа ,че западните продукти не се различават особено от останалите. И българските дрехи са на много добро ниво (българските дрехи са железни) а за китайските нищо намя да казвам ,защото въпреки критиките аз съм им голяма фенка. Та така по твоят въпрос моят съвет към теб е да си намериш сайт за дрехи и там да си потърсиш рокерски одежди. Давам ти само пример : http://www.motormaniak.com/%D0%B2%D1...0-c-36_41.html

Лошото е че искам да го меря преди да го купя и сайтовете отпадат...В града нямаме ли никъде такъв магазин?
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

anonymous708973
    Guest
    Ей... как му беше името... Лутер май. Отивай и мери на място. Имай предвид, че са от естествена кожа и под 100 лв едва ли ще дадеш.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ей... как му беше името... Лутер май. Отивай и мери на място. Имай предвид, че са от естествена кожа и под 100 лв едва ли ще дадеш.

Ясно,че няма под 100 да намеря...Очаквам да ми легне около 250-300 лева якето...Ще ходя да ги проверя Мерси за предложението
    Последно редактирано от mirki4a : 02-26-2012 на 22:06

Цитирай Първоначално написано от mirki4a Виж мнението
    Помагайте хора!

От няколко месеца се мъча да си намеря рокерско кожено яке и не мога...Искам ето такъв модел:

http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=13948704

Много държа якето да не е турско,китайско или т.н...Предпочитам да е внос от някоя западна страна или в краен случай българско.Ако имате някакви идеи или предложения казвайте,че ми трябва много спешно...
    Здравей! Имам кожено рокерско яке, подобно на това, което си показал на снимката, не е ново, но е запазено. Аз много си го харесвам, но напълнях много и затова сега искам да го продам и да си купя по- голямо, или търся бартер с евентуално заплащане от моя страна (зависи другото яке дали ще е толкова запазено). Няма етикет с размер, но ми беше добре, когато бях 80- 85кг (172 см. височина). На ръкава има емблема "Blue bird". Мога да ти пратя снимки, ако оставиш е-mail, но най- добре е, ако те интересува да дойдеш да го видиш и премериш. Търся му 120лв. с коментар по цената, ако си сериозен. Пиши ми на лични или на е- mail: plamenivanov74@abv.bg. Ако изпадне някое голямо яке (3XL) докато търсиш, ще ти бъда благодарен ако ме уведомиш. Успех.

Цитирай Първоначално написано от Linchpin Виж мнението
    Здравей! Имам кожено рокерско яке, подобно на това, което си показал на снимката, не е ново, но е запазено. Аз много си го харесвам, но напълнях много и затова сега искам да го продам и да си купя по- голямо, или търся бартер с евентуално заплащане от моя страна (зависи другото яке дали ще е толкова запазено). Няма етикет с размер, но ми беше добре, когато бях 80- 85кг (172 см. височина). На ръкава има емблема "Blue bird". Мога да ти пратя снимки, ако оставиш е-mail, но най- добре е, ако те интересува да дойдеш да го видиш и премериш. Търся му 120лв. с коментар по цената, ако си сериозен. Пиши ми на лични или на е- mail: plamenivanov74@abv.bg. Ако изпадне някое голямо яке (3XL) докато търсиш, ще ти бъда благодарен ако ме уведомиш. Успех.

Ще ми е малко якето...Аз съм 110кг и съм висок 196.Като си намеря може да ти пиша къде съм го намерил

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mirki4a Виж мнението
    Ясно,че няма под 100 да намеря...Очаквам да ми легне около 250-300 лева якето...Ще ходя да ги проверя Мерси за предложението
    Оо, щом можеш толкова пари да отделиш, 100% ще си намериш нещо.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оо, щом можеш толкова пари да отделиш, 100% ще си намериш нещо.

Ами искам като го купя и доста години да го нося и да е качествено,а с изкуствената кожа това няма как да се случи...

Повече от фен
    мамка му страхотно е и аз търся ама без успех айде късмет дано намериш
    момиче

Цитирай Първоначално написано от ronyrony Виж мнението
    мамка му страхотно е и аз търся ама без успех айде късмет дано намериш

Ами утре ще ходя да видя какво ще стане...Стискайте палци

Повече от фен
    Успехх!!...
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си