.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Струва ли ви се добра идея?

Здравейте.... Може да ви се стори смешно ама повярвайте няма друг начин. Родителите ми абсурд да ме пуснат да спа в приятеля си на 15 съм той на 18. Както и да е. Измислехме нещо като училищна "екскурзийка" за 2 дена ( 1 нощтувка) до еди си къде другата събота и неделя уж организирана от някоя даскалка. Майка ми се съгласи почти. Направих една "фалшива" декларацийка и понеделник ще я попълни. Познавам майка ми и няма как да звънне на госпожата. Обаче ми е някакво много притеснено .. дали има някакъв начин да разбере или поне нещо което аз не съм обмислила. Някой от вас правил ли е нещо такова? Аз само се притеснявам като ми звънне какво да говоря... ;д че съм много много притеснителна ама ... дано всичко мине добре. Без обидни коментари ако може.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не ми се струва добра идея , първо ако види някоя твоя съученичка или някоя приятелка и я попита...ще стане каша.Ако пък не стане така, вероятността да разбере впоследствие е голяма, тогава също няма да е много щастлива. Ще разбере - ще стане ,така че няма да ти има доверия и няма да те пуска никъде...не си играй с мамите. Рано или късно всичко разбират
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чакай да се посмея

1. Ще разбере от твои съученици.
    2. Ще разбере на родителската среща. Представям си я там, как говори с въпросната учителка, организирала екскурзията, и я пита "И как беше, прекарахте ли си добре?", а учителката с упулени очи "МОЛЯ?!"

Що не каза, че ще преспиш в приятелка примерно? Най-добра приятелка. Така тя щеше да си мълчи и радва за теб, докато ти и гаджето ти изживявате моменти от филма "Три метра над небето"

P.С. Да не се окаже накрая "Три месеца без слънцето"

От приятелки гарантирам че няма как да разбере. А за родителските срещи винаги е на работа и няма възможност да отиде. Баща ми е извън България.

Град
    Beyond reality
    Гаранция ,че ще разбере, рано или късно, а тогава лошо ти се пише. Тва с приятелката е по-добра идея. Майките винаги разбират, а рано или късно твоята ще разбере и ще е изключително разочарована от теб,най-малкто. Има къде-къде по-добри варианти , пък и задължително ли е да преспиш у тях ...
    maDamn

Град
    София, България
    Еее, тогава, незабравяйте кондомите и си прекараите страхотно.

И винаги можеш да използваш идеята с приятелката - все пак няма всеки път да я караш да подписва измислени декларации за измислени екскурзии.

Сега сигурно и с багажа ще ти помогне

Кой е казал че ще правим секс?- Не, нямаме намерение да правим секс : ) А за багажа.. не се безпокой. Мерси за отговорите. : )

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от LolaBunnyyy Виж мнението
    Кой е казал че ще правим секс?- Не, нямаме намерение да правим секс : )
    е, не!

*facepalm*

Град
    София, България
    Шегувам се, бе. Вие от бъзик не разбирате

Град
    Beyond reality
    Ще лъжеш майка си ... ще ходиш да спиш у приятеля си,ам няма да правите секс - само така си мислите...
    maDamn

Град
    София, България
    ^Мдам. И той на 18. Абе, моля ти се. Аз си мислех, че цялата история е заради това.

Защо ти е да си правиш труда да изиграваш цялото това театро,като накрая даже секс няма да има...
    О.о

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си