- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв цвят коса отива на мноооооооого бели в лицето момичета ? :д
?? лично аз искам да се боядисам в червено, но съм мноооого бяла и не знам дали ще ми отива пък не мога да пусна снимчица, че не съм на моя комп..
Черна сякаш по-добре.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^Черното състарява,на бяла кожа стои най-добре,но пак се получава този ефект.
Иначе съм за червеното,а защо не и русото?http://www.lovelyhairstyles.net/hair...les-2012-4.jpg
И аз мислех за русо, ама пък червено не мога да си представя. Черно ми изниква най - добре.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Какъв цвят са очите ти?
Аз съм с много бяла кожа и се боядисвам черна. Иначе от личен опит, била съм лилава, червена, рижава и всичко седи добре....
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Няма да е лошо, ако не ви пречи де, 1-2 снимчици на това, което ви харесва)))))))))))
о забравих да кажа и че ми е къса косата някъде 4 пръста под рамото.. не е много къса де, ама пак
Аз също съм беличка с кафяви очи. От доста време съм с черна коса и смятам, че ми отива. По този начин лицето изглежда още по- бяло.![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Мен лично червенокоските ме възбуждат адски много . . Всяко гадже съм го карал да се боядисва така
Супер секси е . . Не, че ме бива много по тая част ама с тва бяло лице червено може би ще ти ходи доста![]()
И аз съм за тъмните цветове.. червено също смятам, че би стояло добре.
Само недей русо ... ще се изгубиш напълно.
Била съм червена дълги години, сега мисля пак да се боядисам. Това е моят цвят! И аз съм много бяла с кафяви очи и няма човек, който да ми е казал, че червеното не ми отива.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз пък мисля,че най-много ще ти отива русо!Ако имаш и светли очи,това е точния цвят.Но все пак ти си решаваш![]()
Моята коса също е до рамото и съм със светла кожа. В момента аз съм с черна коса и всички ми казват, че ми отива.
Като цяло и аз съм съгласна с болшинството, че гарваново черна коса стои много красиво на светлокожи момичета. Русото не го препоръчвам толкова, има голяма вероятност лицето ти да се изгуби.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Определено съм съгласна, че червеното ще ти отива. Може боята да я вземеш с медни отенъци, мисля че ефекта ще е още по добър.
Ами според мен русото си върви много , то си е класическа комбинация , ама не да се изрусиш до бяло , ами естесвено да изглежда. И черното отива , но на мян честно не ми харесва много много как стои черното, някакси е зловещо.....
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
И от мен имаш "за" червената коса.
Отиват и тъмни цветове - черно, тъмно кестенява ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на белите ви отива русичко, а ако към това добавите и сини очички ще сте супер гадже
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ами черно като 1ва асоциация, но пък много интересно ще стои и много тъмно червено с виолетови оттенъци (поне според мен)