.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 157
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ти сам си губиш времето.

Нямам нищо против гейовете, стига да не ме докосват/заговарят/парадират с това
    n00bs

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ти сам си губиш времето.

Нямам нищо против гейовете, стига да не ме докосват/заговарят/парадират с това
    A ти да ги докосваш имаш ли против? И защо тогава ги заговяряш? А? Ей, маймунке

Мега фен
    Град
    <3
    http://www.youtube.com/watch?v=h297vLkHijQ

И ми липсваш,

и се нуждая от теб,

и се питам...

Ако мога

да отида на небето

мислиш ли, че времето

ще ме върне?

Защото знаеш, че аз ще извървя

хиляди мили,

за да мога просто да те видя...

Още тази нощ.

Винаги става така,

когато си мисля за теб,

и се питам,

дали и ти мислиш за мен някога..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

кой може да изтърпи тази гейска музика :X

тези ми изглеждат по-големи мъже пред тези

Последно редактирано от NightGuardian : 02-26-2012 на 11:49

Мега фен Аватара на machoka
    мааму дее*ба не мога да се потопя в темите на щрудела, просто щото си я представям без бельо!

Banned Супер фен
    *Тюленче провикващо се "Геееееей!"*

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    мааму дее*ба не мога да се потопя в темите на щрудела, просто щото си я представям без бельо!
    Твърде хетеросексуално изказване

A3

...............

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Не те е срам!
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на BadAss
    ей мамка му няма тема в която да не се говори за гейове и гейщина и хомосексуалност и сякви други подобни помии
    писна ми от вас ;D

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    кой може да изтърпи тази гейска музика :X

тези ми изглеждат по-големи мъже пред тези

Тази песен много я обичаммммммм

Цитирай Първоначално написано от BadAss Виж мнението
    ей мамка му няма тема в която да не се говори за гейове и гейщина и хомосексуалност и сякви други подобни помии
    писна ми от вас ;D
    Ми ето, виждаш ли, че не сме само аз и Наско, които толкова много засягаме тази тема. Всички я засягат, не сме само ние. Което ме води на мисълта, че след 100 години хетеросексуалните ще са 10 процента, а останалите 90 процента ще са гейове

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Кво ли ще е да напрайш тройка с агнеца и штрудела
    Creative Technologie

Мега фен
    Град
    <3
    пф
    Щрудел не дели нито себе си, нито друг.

4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Кво ли ще е да напрайш тройка с агнеца и штрудела

БожияАнгец ще те изкърти , пък Щрудела ще ти брои тръпчинките на лявата пета и свивките на дясната длан.

Мега фен
    Град
    <3
    хаха колко сладко го каза ^^
    4XCOKИ

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    БожияАнгец ще те изкърти , пък Щрудела ще ти брои тръпчинките на лявата пета и свивките на дясната длан.
    True story...

И тук ще поправя щруди - няма нищо сладко в това да решиш да правиш тройка и после да се държиш, като лигав романтичен инфантил.

Иначе, ако ми дадете щрудел за две деонощия после ще се върне много по-различна и променена (а, като бонус и развратена).

Днес ми е депресирано... До толкова, че вече сериозно обмислям дали да не поканя едно момче да живее у нас.
    Защото, както вече видяхме грешките са сладки, а е още по-сладко да ги правиш отново и отново.
    Много е необмислено и прибързано, а после много боли и осъзнаваш, че очакванията към човека и ситуацията са били прекалено наивни и нереалистични, но пак си струва заради сладките, небрежни, спонтанни и дори драматични моменти.
    Нещо, като детска игра на семейство, инсценировка на животът на 'възрастните', но по-истинска...И все така глупава, наивна и неосъзната.
    Чувствам се самотна, макар и само едно набиране на телефон да ме дели от компания, хора,прекарване, емоции.
    Нали си спомняте как преди бях обсебена от идеята да последвам примера на Christopher McCandless и да се отцепя от обществото? Отново ми минават сходни мисли през главата.
    Чувствам се самотна не, защото съм сама, а защото не съм. Иронично и нелогично...
    Хората ме подтискат.
    Искам спокойствие...Някакво спокойствие.
    Да се събуждам, да закусвам всеки ден, да ми е красиво, да ми е спокойно, храмонично... Да се прибирам приятно изморена, да чета книги на фона на залязващото слънце, слънчеви лъчи да си играят с буквите на всяка една страница...Да изхвърля компютъра и телефона си в ръцете на някой на когото ще носят положително.
    Да слушам хубава музика без да преча и да ми пречат, тогава не искам да има слънце.
    Да има по равно асфалт и природа около мен, да се бода на рози и да се паря с коприва...
    Да има роса и да е влажно... И все пак да има красиви, мащабни блокове, които да правят сянка и да излъчват респект.
    Материалното да не е важно и всеки да има шанс да работи върху себе си...
    Да съм личност преди титла, човек, пол, външност и т.н. и т.н.
    Да мога да спя спокойно и дори в кошмарите си да..Искам и мога.
    Искам салата с истински домати...
    Искам една зелена поляна, вино (може и бира, де ), смислени книги и цялото време на света.
    Искам любов без ограничения, много секс и спонтанност.
    Искам една пейка, прохладни сутрини, горещи нощи и синьо небе.
    Малко облаци и много птици.
    Искам да нямам 'пролетна алергия', за да мога да се насладя поне веднъж на...Всичко пролетно.
    Много искам... И има още много... А в замяна давам себе си. И бих се отказала от всичко. За жалост това не е достатъчно.
    Обаче ще намеря 'вратичка', хак и ще успея да имам спокойствието, което искам и което всеки заслужава.

Сега ще се опитам да се стегна, защото всичко ми дойде, като гръм от ясно небе..Но аз съм си виновна.
    Писна ми..А едва сега започва.
    Алис Купър.
    Той ми оправя настроението.

Искам да гледам някой хубав филм, където има главна роля. Не, като поп звезда или като клошар. А роля, където може да покаже това, което показва и чрез музиката си.
    http://www.youtube.com/watch?v=71hVIGjvuVY
    <3

Стига ви толкова.

нагърмян съм после ще го чета

Мега фен Аватара на machoka
    абе, тва агне да не ползва некой текст генератор баси мамата тия постове нямат четене, дори да имаш желанието

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    True story...

И тук ще поправя щруди - няма нищо сладко в това да решиш да правиш тройка и после да се държиш, като лигав романтичен инфантил.

Иначе, ако ми дадете щрудел за две деонощия после ще се върне много по-различна и променена (а, като бонус и развратена).

Хайде да правим виртуален секс!
    Започваме.

Събувам си бавно чорапите на слончета...

4XCOKИ

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Хайде да правим виртуален секс!
    Започваме.

Събувам си бавно чорапите на слончета...

Аз силно и страстно желая да усетя аромата на всяко твое пръстче, да прокарам игриво език по петата и стъпалото ти, да налапам цялото ти малко, нежно и женствено краче и да продължа нагоре усещайки и облизвайки прасците ти и гальовно и невинно да те целуна по коляното... Тогава ще те поискам толкова, че смело ще продължа да те измъчвам чрез възбуда, като те просна на леглото, коленича и сложа божествените ти крака върху раменте си, ще почна да прокарвам връхчетата на пръстите си по вътрешната страна на бедрата ти, после неочаквано ще преместя ръката си върху топлото ти и мокро котенце. Ти ще изстенеш - нежно и почти беззвучно, което ще ми даде достатъчно увреност да стигна още по-надалеч...Ще разцелувам бедрата ти, докато те държа за съвършената талия, после рязко ще преместя ръце върху ханшът ти и ще ги пъхна под теб, хващайки те за малкото ти сочно дупенце. Ще те придърпам към мен, ще усетиш дъхът и желанието ми............

Не бих поискала нищо от теб, никаква активност. Искам да си моя, да ти покажа какво е любов и страст. Да те изкарам от скучното ежедневие и сивата делнична бруталност. Не искам да проронваш и дума. Не искам и да мислиш. Искам просто да се отдадеш и да усетиш...Ще те направя жена, ако ми позволиш и следваш правилата ми.

Още?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Аз силно и страстно желая да усетя аромата на всяко твое пръстче, да прокарам игриво език по петата и стъпалото ти

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Мда.Краченца... <333333333333

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Доста хора ще фапват на този пост, но аз приключвам още на първото изречение.

разликата при Щрудела и Ангеца е , че Ангеца знае филма на мъжа

Banned Супер фен
    Днес беше спокоен ден...Даже скучен.

В училище, докато говорих с директорката тя се държеше много нагло, не исках да се преебавам и реших един единствен път да си премълча и просто спрях да я слушам, погледнах я в очите и почнах да си повтарям "Пукни!Пукни! Върви в ада..." и етц. позитивни неща,а тя започна да ми вика "И ти, и ти, и ти.." може би е имало връзка с думите й, които не изслушах, но шансовете да е вещица и да може да чете мисли е по-голям.
    И ми каза на мен, че ако се държа любезно ще ми се отворят много възможности! Тя ми го каза на мен!
    Най-простата селянка с която се държах, като с човек, а тя се държеше, като ретард ми каза - на мен - да съм любезна!!!1
    На няколко пъти просто щях да стана и да си тръгна... И щях да съм много по-добре, ако го бях направила. Но ето, че се продадох за едно средно.
    Никога повече не бих направила така, дори и да имам изгода.
    Сега още по-забаваната част - нямам право да посещавам училище!
    А април месец се надявам да ме пуснат на самостоятелна.
    Тогава трябва и да отида.
    Но има шанс да ме отхвърлят, де.

После се прибрах, гледах малко Соул Ийтър и проспах денят.

После дойдоха едни ушеви и мисля, че търсиха една тъпа путка, дето живее до нас. Обаче първоначално, като ги видях много се филмирах, щеше да ми изскочи сърчицето.
    А нямам чак толкова, че да става така...Не знам защо ми действат по този начин.

Искам да си пробия ушите. И да ям.
    Но скоро няма да имам пари за нито едно от двете.

Е, споко, ще се оправя.

Щрудка къде е ? Що вече не ми пише? :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си