.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 157
    след малко излизам на кафе и се чудим кой да се обадим и си представям ламбата да е до мене.
    Точно такъв човек ни трябва , цял ден да ни замаява. Ние също

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    БожиятАгнец, кви си ги надробила, че така се развиха нещата в училище?
    Welcome to the Jungle...

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    след малко излизам на кафе и се чудим кой да се обадим и си представям ламбата да е до мене.
    Точно такъв човек ни трябва , цял ден да ни замаява. Ние също
    Awwww, колко мило. <3
    Ми, някой път можем да си измислим някакво трипче.

Което ми напомня, че днес две непознати, рандъм момичета, които не тролиха и бяха адекватни ме спряха и искаха да се запознаем и си лафихме, после си тръгнах...Но беше странно.
    Смисъл, може би най-вече, защото почти не общувам с момичета, но и при нас не е толкова прието да се държим така...Смисъл, че жените са или темерути (особено пък към други жени) или лигли, а тези бяха...По-нормални и социално адекватни.

Ооооо, отпих от чаша със студена вода и ми еба мамичката на зъба! Няма такова болка и веднага вкусът в устата ми става кървав/железен. Сещате се, нали? Много е неприятно.

Сега проспах денят и не знам какво да правя...

Странното е че ми липсва.

Щях да пращам един СМС, а днес съм със старият си телефон и се залисах в съобщенията. Много социална съм била, да се еба.
    На някои се смях искренно, а на други почти се трогнах (щях да напиша 'тролнах',хе-хе)...

Не искам да ангажирам никого преди да съм се изяснила със себе си, но съм гаден егоист и искам. Искам, искам, искам. Искам!
    Искам всичко!

Днес изиграх прекрасна игра на конкуизтадор! Не спечелих - бях втора, но човекът с който играех (някакъв непознат всъщност) много ми хареса...Хареса ми как играе. Ха-ха-ха! Някак си ме усмихна. Най-малкото, защото бяхме добри и равностойни противници.
    Искам такъв човек и в любовта...

Мнооооооого искам да излезна и да си взема една принцеса (с мноооого кетчуп) и двулитровка Шуменско от близките магазин и дененощна храна за вкъщи.
    Но ме мързи. Много ме мързи.
    Пък и трябва да действам по-икономично.
    Как ще ям, бе? Аз да не съм Бил Гейтс, че да ям?

Гаден вкус на желязо! Колко го мразя...
    А, спомняте ли си за брататия мъдър чичка с проблемите относно алкохола, дето ви разказвах за него?
    Значи, той ме блокира в скайп, после случайно се засякохме и ме деблокира, после пихме бира онзи ден (май) и си говорихме за квантова физика и някви духовни глупости, а сега пак ме е блокирал. Фък лоджик.
    И като го питах защо го е направил каза, че приятелката му (която никой не е виждал, защото е от Холандия, не за друго) му е забранила да общува с хора на хероин! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! (Никът. Само някои ще разберат за какво говоря. )
    Неадекватни хора! <33333

Мисля да гледам още Соул Ийтър.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    БожиятАгнец, кви си ги надробила, че така се развиха нещата в училище?
    Имам над 400 отсъствия и незавършен първи срок.

Тва в кой клас? И що я забатачи толкоз?
    Welcome to the Jungle...

btw 10 го изкарах частен втория срок.(като теб заради отсъствия от първи срок , но не бях 400 , ама към 200 НЕизвинени) Взех всички изпити и им стана тъпо.
    Да знаеш искат пари.
    И по-рано искаха да ме правят , но нямах 16
    Иначе аз за много трипове съм навит , само да дойде лятото
    Последно редактирано от NightGuardian : 02-27-2012 на 20:34

Banned Супер фен
    btw 10 го изкарах частен втория срок.(като теб заради отсъствия от първи срок , но не бях 400 , ама към 200 НЕизвинени) Взех всички изпити и им стана тъпо.
    Да знаеш искат пари.
    И по-рано искаха да ме правят , но нямах 16
    Иначе аз за много трипове съм навит , само да дойде лятото
    Ми, то и моите са НЕизвинени.
    Аз не ща частен ученик, а самостоятелна форма...Смисъл знам, че има някаква разлика.
    А аз, ако имах пари, както някои прекрасници от моето училище нямаше въобще да имат проблеми с мен...
    Аз бях пускала и преди молба, ама не ми я одобриха на учителският съвет, 'щото трябвало да се науча да ходя, ама този път мисля, че ще разберат, че няма друг шанс.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Тва в кой клас? И що я забатачи толкоз?
    А, много моля, класът и годините ми са обществена тайна, която не се коментира във форума.
    Иначе, историята е дълга,но на кратко първо имах семейни проблеми, после лични, после за разнообразие и малко финансофи и пак семейни с бонус любовни проблеми, малко боледуване, по едно време просто исках да си чета книги по цял ден (хе-хе) и ми се стори далеч по-полезно всъщност и....Така минаха три години и ми се изгради, като навик.
    Накрая (тази година) ме наебаха да повтарям заради някакви шибани математики () и съвсем се отчаях и отказах. Не за друго, а защото по всички останали предмети се представих страхотно.

Хммм, сега, ако ме пуснат на самостоятелна форма може би ще се справя по-добре.

Три години си е бая време, доста са те изтърпяли, преди тва радикално решение. Иначе всички сме правили глупости в гимназията. Като се натрупат тея лични/семейни/финансови проблеми верно ебават майката на положението. Гледай да избуташ гимназията, после в университета е малко по-различно. Не си глупава и ще стане човек от тебе, ама се искат малко усилия и последователност.
    Welcome to the Jungle...

е то частния е самостоятелната форма.

Banned Супер фен
    Значи, рижото котенце (Нека го наречем Nyan за разказа, за да запазим анонимноста му ) дойде и след малко мачкане, галене и гъделичкане легна в скута ми. С Нян решихме да се напушим и мисля, че само от дима го хвана, защото ме помоли а пусна някакъв рейв, каза ми, че живее в името на PLUR и легна да спи.
    Странна котка.
    Пикс ор ит дидн'т хепън?
    http://prikachi.com/images/973/4459973f.jpg <3
    Ха!
    Котенцеее! <3333

Banned Супер фен
    Сега почнах да редя още неща върху него, много е забавно. А той си спи, като пън.
    Сладур. <3

до довечера и за утре сутринта ще имаш

Banned Супер фен
    до довечера и за утре сутринта ще имаш

Ха-ха-хаха-хах-ха-ха-ха-ах-ха-ха-ха-хаха-хаха-ха!
    Прегледах набързо постът ти и тъкмо щях да ти кажа, че + кашето ще имам и за утре на обяд и щях да използвам същата песен.

Бележки на автора: Първоначално написах "+ котката", но после се реших да не пуша котката.

Banned Супер фен
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...6#post10059166

Някой ще ми помогне ли? :С

Banned Супер фен
    Мързелив ден.
    Просто си ъпвам темата..Мда, моята тема!
    Бързам.
    И искам.
    Ако съм сгрешила ще се гръмна.

Мега фен Аватара на galaxy29
    джесссссссссс :*

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    джесссссссссс :*
    Паааааааааааааааааааааааа авввввввввввввввввввввв!!!! !!!!! <33333

Пиши, като си в скайп!

Липсваш. :С

Целувки. : )

Banned Супер фен
    Не е истина колко се мразя.
    Грешката! ГРЕШКАТА! Онзи шибана грешка заради, която....Боже! Просто беше малоумно от моя страна! И повтарям същата шибана грешка.
    Мразя се.
    Защото не трябва.

Имам едно шибано нещо...Като дежа вю. Една картина, която цял ден изскача в главата ми. Има още, но те са типични и съм им свикнала - при тях става въпрос за сегашният момент. Та, картината, всъщност нещо, като кратък филм изчезва за секунди и не си я спомням ясно след това.
    Има...Мисля, че има кутия, смъртоносна. Никой не трябва да се доближава до нея, но когато човекът обяснява защо...Свършва. И забравям думите му. Забравям лицата на другите. И неговото. Забравям. И се побърквам. Искам да знам какво има в кутията. Искам да разбера за студентите около мен.Искам да разбера защо съм там.
    Но не мога.

Не искам, като другите. Но не искам и по-лошо.
    Дали да се върна в сивото скучно ежедневие?
    Или да намеря по-добро?
    Или да се оставя да бъда завлечена?
    Завличането никога не е било сладко.
    Въобразявам си.
    Оставям се.
    А не трябва.
    Няма да се получи.
    Имам нужди. Но трябва ли да им се отдам?
    По-добре от колкото да се отдавам на моменти!
    Ако се отдаваш на моментите си слаб. Трябва сам да ги създаваш.
    А, ако не можеш значи си некадърен.
    Не трябва да се поддаваш и вярваш на птичката, която каца на рамото ти - тя често е просто отегчен бухал, който иска да те раздразни и заблуди.
    Не вярвайте в късмета. Вие трябва сами да си създавате всичко.
    Но аз най-вече.

Ще спра!
    Обещавам.

Но как?

КАК?

Не искам да се съсипвам.
    Не искам да стават 'лоши' неща.

Не съм ли достатъчно силна? Или умна?

Виждам, но си затварям очите, за да си представя, каквото пожелая.

Искам да съм. ДА СЪМ.

Или поне да легна и да поспя. Да забравя. Да започна на чисто...Насън (колко безсмислена дума, дрои не знам как се пише). Защото там...Винаги е красиво.

И сега е красиво. Но не е мое.

http://www.youtube.com/watch?v=KcEBNIH6AhY
    Всеки път стигам до тази песен.
    И я преоткривам.
    Всеки път я разбирам все по-добре.
    И всеки път...Бягам.
    Дали ще бягам обратно или напред е все едно. Никога няма да мога да избягам от себе си.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Колко трогателно
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на machoka
    Ако заменим 'ще му го сложа в аналното отверстие, херца, кока, много съм навътре с матрИала' с 'ного обичкам пеперудки', все едно щрудела чета - 1 към 1.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Трябва да се признае, че има доста прилики между форумните образи на двете, без ламба да се обижда.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Просто тя е на щрудел не се лъжете

Мега фен
    Град
    <3
    Аз трябва ли да се обидя някъде из между редовете? Ако да - ще бъда обидено. ^^

тц и лошо ли е да обичам пеперудки?!

macho-чЕ трябва да поговорим насаме
    Щи кажа нещо ного важно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз трябва ли да се обидя някъде из между редовете? Ако да - ще бъда обидено. ^^
    Между редовете пише, че не ми пука дали наранявам твоите чувства, но че ако аз бях ламба, бих се притеснил, ако ме сравняват с лигавата теб.

Но няма нужда от притеснения, и двете показвате романтизъм (романтизъм, не романтика) в образите си, което си е прилика, но на нея ѝ се получава естествено, докато твоето е поза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си