- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днешната ми тема:
Моето било поза. Преди се изразяваше като простачка от село. Какво те кара да мислиш, че е естествена?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защото от това което пише, това, от което се вълнува, я характеризира като такъв човек.
Докато ти изпитваш нужда да ни го навираш в лицата, което е доста фейк.
пха
доста тъпо изказване
Мога да се вместя най-спокойно в първото ти изречение (както и всеки друг), но явно си прекалено тесногръд, за да го видиш.
Изпитвам нужда да си почеша пръстите с клавиатурата, като изобщо не ми пука след това дали ще има отзиви за написаното ми.
И ако километричните й постове не са 'навиране в лицето', то не искам да си представям нещо друго.
4XCOKИ
Не хранете мишката ве ей ^_
Километричните ѝ постове не са с послание като твоите, нямат същата цел, но преследвайки друга цел, тя постига твоята. Може и да атеншънхоризира за друго, но това, че има друга цел, до голяма степен я оневинява конкретно от позиране с цел създаване на имидж на романтик. Ти нямаш алиби обаче.
Другото е субективно.
Двата реда псувни или двете страници мои мисли и чувства според теб могат да ти намекнат по-добре 'що за човек съм?
Парадоксланото, обаче е че простачката от село си ти и макар да не псуваш, обиждаш или изразяваш мнение (липсва ти такова), само и по речникът, начинът на писане и мислене ти личи.
Много ми е тъжно как един форум ти е влязъл до там под кожата, че да се съобразяваш как да се държиш и като каква ще се покажеш, много пъти съм виждала просене за внимание в темите ти, просто е жалко.
Изглеждаш толкова неестествена, толкова невзрачна, а така се стараеш да докажеш обратното, а междувременно да бъдеш жена, дете, лайно и каквото още там наведнъж, че накрая се получава просто неадекватно и изкуствено.
И точно ти...Точно ти ми казваш, че не съм естествена!
Знаете ли какво ни свързва със щрудел?
Егоцентризъм, нарцисизъм,хе-хе. Само, дето моят е заради самата мен, а нейният заради това на което се прави.
Нормално е две теми, които са съставени от "Аз, аз, аз, а3, аз,АЗ,АЗ,АЗ,АЗ.." да си приличат, но аз...Аз съм била и си оставам същото това 'аз', без значение дали ще ви напсувам или не, а тя явно се старае да си поддържа форумният имидж.Все пак, ако не го направи вниманието ще свърши...
Как може да ме сравнявате с човек, който не се интересува от политика, защото била скучна и лъже, че е чел еди-какви си сериозни книги, за да изглежда, че има интереси и освен това да бъде 'жена'?![]()
Драга, ако съберем мненията от всичките ми профили и взмеме на предвид, че пиша редовно горе-долу половин-една година повече от теб, ще са 20-25 процента от всичките ти мнения от този акаунт. От тях 15 процента да са 'километрични' - хубаво, от твоите поне 30-40 ще са също толкова 'километрични', останалите ще са кратки, но на същата тематика. По тази логика, дори и да се 'навирам' ти го правиш много повече от мен.
Много моля, ако ще си мерим пишките или постовете поне да е както трябва...
А, аз всъщност целя да отблъскам простолюдието от четенето на постовете ми, като ги правя по-дългички, сиреч си изливам цялата душевна помия, до последната капка. Пък и често съм душевен ексхибиционист.
Ако исках да привлека внимание, във форума, вместо да пиша две страници за чувства, емоции и котки щях да си пусна снимките по бельо, например, така щях да си имам предостатъчно внимание. Само дето в момента получавам прекалено много и то нявсякъде, и то без да правя нищо, така че е последното, което ми трябва.На теб явно ти липсва.
Аз искам спокойствие.![]()
И ся кво Агнеца ли е като Штрудела или Штрудела е като Агнеца ?
Creative Technologie
Ако двете бяхте боксьори (или борци) определено нямаше да сте в една категория. Пък не знам кой кво общо намира между вас.
Welcome to the Jungle...
Струва ми се, че и двете преиграват, но с каква цел - това си остава загадка. Понеже не ги познавам ИРЛ, си представям нещо подобно
с надменното отношение и на двете; прехласванията по налаганите от обществото "нежни и романтични" говна на Щруделката и чистото саморазрушение на Ламб.
нещо като нищо за край:
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Боже, за какво да се захване човек от цялата глупост, която написа.
Форума никога не ми е бил присърце, в началото като се регистрирах дори, спамех във всички раздели, просто писва.
Направо го избиваш и ти на изкуство, честно. Бива те в това да украсяваш живота и думите на хората, така че да се променят напълно. Ти с какво право ми твърдиш, че знаеш СЪС СИГУРНОСТ какво чета аз и какви са ми интересите, драга?
И ако това да имаш снимка по бански я прави снимка по бельо, какви ли трябва да са еротичните снимки? (каква памет имаш само, поласкана съм)
И разбира се, че си фалшива, показа го и сега. В последно време ми се лигавиш по темите и 'си изливаш' душата, алоо кога стана толкова ранима?
Мнението на човек, който ме познава реално и истински:
[21:01:56] - : poprincip si mnogo stranen ama mnogo stranen chowek...
dosta chesto si tujna , makar i da kazwash che ne si,ti go pokazwash
ne obichash da si centur na wnimanie daje obratnoto ako moje da si autsaider da sedish i da gledash samo bez da se wkluchwash w razgoworite...kogato prawish ne6to go prawish ili do krai ili do nqkade...
Creativna si koeto e dobre...Imash Strashno woobrajenie,mislish kato dete na momenti koeto i + i - ,dosta si chustwitelna koeto pak e dobre i ne e...iskash da zbudnesh me4tite si ..ne umeesh da lujesh.. ;P Mrazish da si kontrolirana ot koito i da e ... iskash swobodata sikakto wseki Razbiratelna si ..i to mnogo ... ne si kifla koqto q interesuwat parite...
ne me durjish pod lupa kwo prawq i sus koi..koeto e do nqkade lo6o
"Двата реда псувни или двете страници мои мисли и чувства според теб могат да ти намекнат по-добре 'що за човек съм?"
и питам:
Двата реда псувни или двете страници мои мисли и чувства според теб могат да ти намекнат по-добре 'що за човек съм?
Последно редактирано от ShtrudeL : 03-02-2012 на 03:52
4XCOKИ
Ахахахахахахахахаххаа!!!!
"Форума никога не ми е бил присърце, в началото като се регистрирах дори, спамех във всички раздели, просто писва."
Друго помня.
"Ти с какво право ми твърдиш, че знаеш СЪС СИГУРНОСТ какво чета аз и какви са ми интересите, драга? "
Източници. А интересите... Не виждам да си особено продуктивна.
"И ако това да имаш снимка по бански я прави снимка по бельо, какви ли трябва да са еротичните снимки? (каква памет имаш само, поласкана съм) "
Чакай малко, първо - не съм казала такова нещо, но просто е еднакво; кажи честно, каква е разликата дали ще си по бански или бельо? Разликата е само в материите - вижда се еднакво плът. И получаваш еднакво внимание.
Как да не помня? Прееба ми детството.
"И разбира се, че си фалшива, показа го и сега. В последно време ми се лигавиш по темите и 'си изливаш' душата, алоо кога стана толкова ранима?"
"Е, чшшш, ало" - не, не си селянка въобще.
Не се лигавя. Ако смяташ моето за лигня доказваш, че ти си фалшива, защото твоето е далеч по-лигаво.
Съответно сега се издаваш относно това какво смяташ за лигаво.
Не съм ранима, намирам се в сложна ситуация и ми се насъбират много мисли и емоции, които няма на кого да споделя. Част от темперамента ми е, избухвам (емоцинално в случая), но после бързо и лесно минава.
А неграмотно написаната от някакъв умствено ограничен селянин, хронология сигурно ти се струва много смислена?
Мдааа, очаква се. И все пак се изразява по-добре от теб.
Гаджето? Ако ще си цитираме гаджетата, мога да ти препиша поне 100 СМСа, 'километрични' хронологии, стихчета, писма и какво ли още не с далеч по-красиви думи в които ме описват/определят, но ще е малко безсмислено. Хората, които ни обичат имат добро мнение за нас? Ю дон'т сей!
И според това, което човека пише разбирам,че наистина си едно невзрачно и подтиснато човече, което може да се изразява и да изпъква само във форума. Ако наистина това си ти, естествена и неподправена защо не получаваш същото и в истинският живот?
Иначе..Не ми пука особено, честно да ти кажа. Нямаш с какво да обориш мнението ми (мистериозно..), даже ми ставаш все по-смешна в опитите си.
Още един парадокс - аз те провокирам, а ти ми се отдаваш. Но според пичът не даваш на никого да те контролира.
Аз нямам нищо против да ти отговарям, харесвам спорове и конкуренти. Ти, обаче, искаш да покажеш противоположното и искаш да покажеш,че ти идва от вътре.
"и питам:
Двата реда псувни или двете страници мои мисли и чувства според теб могат да ти намекнат по-добре 'що за човек съм? "
Ами, да, двете страници в които ми се пъчиш и ми противоречиш доказват 'що за човек си. Но форума въобще не ти е присърце.
Не мислиш ли, че сексуално много добре ще си паснем?
"И според това, което човека пише разбирам,че наистина си едно невзрачно и подтиснато човече, което може да се изразява и да изпъква само във форума. Ако наистина това си ти, естествена и неподправена защо не получаваш същото и в истинският живот?"
А ти знаеш какво получавам в истинския живот?
Не, няма смисъл да се хващам за думите на човек, който си мисли, че знае всичко за хората. Нито сме седяли да си говорим сладко цял ден и цяла нощ, нито си ми присъствала в ежедневието, за да стигаш до такива грандиозни и небивали изводи. И да ти имам парадокса... изпиши още един пост, който да скролвам цял ден, четейки обяснения и после ми твърди, че аз съм ти се отдавала лол
Ти просто не можеш да спреш. Сигурно те сърби ако не отговориш на някой мой пост. Жива и здрава.
И ако наистина си толкова естествена и искрена, то дано не се мразиш наистина толкова, колкото твърдиш, защото би било тъжно. Но разбира се се съмнявам да е така. Ето ти поза.
4XCOKИ
Щрудела може да е много точна на моменти. Може и ти да си, но просто с нея един вид съм по-запознат.
И незнам как я изкарахте монахиня, като тя си е едно нормално момиче
Имаше един период в който лиготията и беше прекалена и найстина доста си биха помислили че търси внимание, ама тоя период от отдавна мина.
А, аз всъщност целя да отблъскам простолюдието от четенето на постовете ми, като ги правя по-дългички, сиреч си изливам цялата душевна помия, до последната капка.
Аз това го тълкувам като "Ся ше се изкарам интелигенция с локумения ми пост, който може да се събере и в 2 реда, но ще им го обясня като "Против простолюдието".
На всеки му се случва да пише по-дълги постове. Дали ше го превърне тва в навик или не той си решава.
Пък и не виждам никаква обосновка и от двете страни, но щрудела поне не изказва непотвърдени съмнения.
Коя си ти, за да кажеш, че е селянка?
С малко неща може да се засегнете в виртуалното пространство.
Общото между щруделчето и агънцето е това, че отбягвам да чета постовете/темите и на двете (освен не ако са мн дълги)
Агънцето е мн естествена като човек. По-нахакана е е от едно средно статистическо момиче, има чувсто за хумор, носи на майтап , умее да се самоиронизира, което общо взето много ми допада.
Шруделчето е доста затворена личност, като колкото и нейни неща да съм прочел в края на краищата не съм разбрал що за човек е. Не изглежда естествена. От една страна изглежда позитивен човек с детска наивност, който живей в свой собствен измислен свят, а от друга страна изглежда като човек, който много е страдал в живота си, никога не е срещал любов, разбиране..... пълен аутсайдер. Човек , който някак си не може да намери мястото си между другите.
Общо взето на мен ми изглежда като човек, който търси себе си или може би иска да избяга от реалността нз и аз.
За едно съм сигурен, че никога не е срещала подходящия човек за себе си, който истински да и допадне и тя да може да му се довери напълно.....
Смешното е че, шрудел прекалено много се вързва на агнеца , която всъщност просто я бара по акъла![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Интересно обаче защо държи да предаде тази информация на всички. Иска да изглежда малка и сладка ли? Иска да я съжаляват ли? И защо иска да създаде точно този образ? Толкова ли е куул да си глупаво и лигаво дете?
Квото и да е, прекалено очевидна поза. Всички играем някаква роля в този форум, никoй тук не е такъв какъвто е ирл, ама понякога фейка твърде много се набива на очи.
На мен ми става интересно друго обаче. В последните и отговори, преизпълнени с butthurt, не полага почти никакви усилия да ни убеди, че не е поза, докато по всякакъв начин се опитва да ни убеди, че ламба е. Правете си изводите.
Чакай малко, ти ми показваш мнението за теб на човек с когото се познавате, за да може аз да си направя сметка каква си и като аз си направя сметка ти ме питаш защо и как съм я направила и по какво съдя.
Аз ти казах - пиша и чета с удоволствие, но ти явно не, щом ти е неприятно да ме четеш и да ми пишеш.
И точно тук е разликата и се показва кой на кого се поддава. И аз даже, те съжалявам и си признавам, но ти продължаваш.
А сега рязко сменяш тона и от 'доброто лигаво вечно дете, което обича всичко' и което се опитваш да докажеш, че си почваш да се отбраняваш с един напълно различен и комплексарски тон
А щом не искаш да ти отговарям (това си е вид обяснение - и ти го правиш, най-нормално нещо в една дискусия) защо ми пишеш?
Твърдиш/питаш ме нещо и ако не ти отговоря е защото съм селянка и не знам как, ако те напсувам и направя за две стотинки съм невъзпитана и проста, а сега - най-нормално ти говоря, макар и ти да се нервираш, и пак си недоволна.
Хе-хе... А после не сме се разбирали по моя вина - заото аз съм лошата, простата и т.н.![]()
Мен не ме сърби нищо, но теб явно да, за да се държиш така. И отново - аз ти предлагам помощ, да те начеша, ама ти не загряваш.
Да те мразя...Не. Надценяваш се.![]()
Оф. Ебати. <3
Не мен бе, душа. Чети внимателно. Беше писала, че теб си мразиш.
А аз не мисля да се ангажирам с това да ти се обяснявам наистина. Всъщност ми е все тая за теб и присъствието ти тук, пиши си каквото си искаш.
А аз и сега си обичам всичко, което трябва да обичам, не се притеснявай. <3
4XCOKИ
Ооо, да разбирам,че си си писал със щрудел? Good for you. Това обаче няма връзка, защото никой не твърди,че е монахиня. Твърдя точно, че е едно най-обикновено момиче на което не му изнася да е обикновена, сиреч да се приеме. И иска да се направи на необикновена в интернет и да се чувства една идея по-добре.
Не, не ме разбра. Щом си излизам душевната помия как ще има връзка по какъвто и да е начин с интелигенция?
И в крайна сметка, както разбрахме в началото на темата (тази беше, нали?), точно и хората, които харесвам или уважавам ме четат.
Иначе...Септември 2011 се регистриран, така ли? Значи няма никакъв шанс да помниш как преди време имах една тема-дневник, където правех почти същото, като в тази тема. Свикнала съм така.
Коя съм аз, за да акжа,че е селянка? Хмммм. Плевен. Плевен за мен е провинция...Село. Ти не казваше ли същото за Варна? Лицемерието е готино нещо, мда.
Обърщенията на щрудел към мен са изградени на непотвърдени факти и мисли относно мен...
"С малко неща може да се засегнете в виртуалното пространство."
Не е вярно! Аз плачкам след всеки един пост на щрудел,а при всяка обидна думичка убивам по една котка или си отрязвам част от ръката. Много си е депресиращо.![]()
Не, драга, ти чети внималтено. Ако го беше направила пак нямаше да ти стане ясно, но щеше да се досетиш защо съм го написала.
Да,да,да! Вадиш ми хронологиите с приятелят си, пишеш ми на секундата и само хвърляш камъни по мен, ама въобще не ти пука и не си сериозна.
Сега просто виждаш, че по-добре няма как да стане и се измъкваш, защото ти обясних по какъв начин ми показа, че си фалшива, осъзна, че съм права и реши, че не тря'а да си разваляш реномето.![]()
Ей, кой ми изтри мнението.... чувствам се репресиран![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...