.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 157
    Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Ей, кой ми изтри мнението.... чувствам се репресиран
    Кой ли?
    Не знаех, че е такъв ретард...Искренно се разсмях.
    Но реалният й и виртуалният й образ все пак не трябва да се срещат...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Кой ли?
    Не знаех, че е такъв ретард...Искренно се разсмях.
    Но реалният й и виртуалният й образ все пак не трябва да се срещат...
    Хахахах тва ме разби
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Я се гръмни късен пубер такъв само да се драчиш можеш

Мега фен
    Град
    <3
    хаха, а после ми говори, че:

"ако те напсувам и направя за две стотинки съм невъзпитана и проста, а сега - най-нормално ти говоря, макар и ти да се нервираш, и пак си недоволна."

Ми мога да кажа същото сега. Много не си слушаш главата. Много.
    Да, не ми пука и съм несериозна (спрямо теб). Колко пъти ще се хванеш за хронологията?
    И естествено, че не си права, но ако това, че си го мислиш ти повдига самочувствието, нека.
    Нека съм ти и фалшива, наистина губя интерес. Хората, които ме познават наистина знаят каква съм.
    Пък ти като искаш си изливай помията.
    О, и това, че наричаш всички други градове освен София села, те прави изключително тесногръда и ограничена. Защо? Защото не можеш да съдиш човек по това от къде е. Село? Ти ходила ли си на село? Ако бях от София какво? А ако ти беше от някъде другаде? Да ти имам разсъжденията. Бих се позамислила ако беше расла в Париж, та да ми се правиш на две и половина, ама душице, какво се дървиш като така или иначе сме си в България.

<3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    "И според това, което човека пише разбирам,че наистина си едно невзрачно и подтиснато човече, което може да се изразява и да изпъква само във форума. Ако наистина това си ти, естествена и неподправена защо не получаваш същото и в истинският живот?"

А ти знаеш какво получавам в истинския живот?
    Не, няма смисъл да се хващам за думите на човек, който си мисли, че знае всичко за хората. Нито сме седяли да си говорим сладко цял ден и цяла нощ, нито си ми присъствала в ежедневието, за да стигаш до такива грандиозни и небивали изводи. И да ти имам парадокса... изпиши още един пост, който да скролвам цял ден, четейки обяснения и после ми твърди, че аз съм ти се отдавала лол
    Ти просто не можеш да спреш. Сигурно те сърби ако не отговориш на някой мой пост. Жива и здрава.
    И ако наистина си толкова естествена и искрена, то дано не се мразиш наистина толкова, колкото твърдиш, защото би било тъжно. Но разбира се се съмнявам да е така. Ето ти поза.
    Споко , тя с абсолютно всички ,когато спори се опитва да ги изкара някакви нищожества , а тя самата ,,Бог

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Очаквам всеки момент да се появи смешнока и да почне с неговите арт-нерд лафчета да се опитва да оправи fail-a на щрудела
    n00bs

Мега фен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    хаха, а после ми говори, че:

"ако те напсувам и направя за две стотинки съм невъзпитана и проста, а сега - най-нормално ти говоря, макар и ти да се нервираш, и пак си недоволна."

Ми мога да кажа същото сега. Много не си слушаш главата. Много.
    Да, не ми пука и съм несериозна (спрямо теб). Колко пъти ще се хванеш за хронологията?
    И естествено, че не си права, но ако това, че си го мислиш ти повдига самочувствието, нека.
    Нека съм ти и фалшива, наистина губя интерес. Хората, които ме познават наистина знаят каква съм.
    Пък ти като искаш си изливай помията.
    О, и това, че наричаш всички други градове освен София села, те прави изключително тесногръда и ограничена. Защо? Защото не можеш да съдиш човек по това от къде е. Село? Ти ходила ли си на село? Ако бях от София какво? А ако ти беше от някъде другаде? Да ти имам разсъжденията. Бих се позамислила ако беше расла в Париж, та да ми се правиш на две и половина, ама душице, какво се дървиш като така или иначе сме си в България.

<3
    И между другото Божиятагнец постоянно се прави на толкова сериозна ,че няма на къде
    Това сигурно и е някакъв комплекс
    Във раздел кофата да се държи като на конференция

Мега фен
    Град
    <3
    Якуза... и ти няма да се оправиш.
    4XCOKИ

Град
    Niggaland
    Аз поне не съм на 20 и да живея в моя измислен свят, където всичко е розово, облачета, тампончета и тн.
    n00bs

Мега фен Аватара на Concussion
    Хора, не се задълбочавайте в тия неща, не си струва, от опит ви го казвам, не знаете утре к'во ще стане и дали ще ни има, защо да си губим времето в спорове с непознати хора... Разтоварвайте се тука, недейте да се натоварвате още повече, аз колко пъти съм се ядосвала по форумите и после ме е било яд.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Очаквам всеки момент да се появи смешнока и да почне с неговите арт-нерд лафчета да се опитва да оправи fail-a на щрудела
    Мдааа, чакам със затаен дъх.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Хора, не се задълбочавайте в тия неща, не си струва, от опит ви го казвам, не знаете утре к'во ще стане и дали ще ни има, защо да си губим времето в спорове с непознати хора... Разтоварвайте се тука, недейте да се натоварвате още повече, аз колко пъти съм се ядосвала по форумите и после ме е било яд.
    Аз лично не се ядосвам, но това е прекрасен съвет за щруди.

Banned Мега фен
    Уточнявай се бе мила
    Хората са от м.р
    Другото са жени
    И БожияАгнец ти ли не се ядосваш хахаха само ме развеселяваш и от страни като те чета ми се струва ,че винаги си вдигаш кръвното налягане до макс

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Аз поне не съм на 20 и да живея в моя измислен свят, където всичко е розово, облачета, тампончета и тн.
    Да, за това живееш в скучен и сив, в който предполагам намираш кусури на всеки и никой не те харесва, блъскаш У фитнеса и т'ва ти е смисъла на живота.
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Не, не ме разбра. Щом си излизам душевната помия как ще има връзка по какъвто и да е начин с интелигенция?

Иначе...Септември 2011 се регистриран, така ли? Значи няма никакъв шанс да помниш как преди време имах една тема-дневник, където правех почти същото, като в тази тема.

Коя съм аз, за да акжа,че е селянка? Хмммм. Плевен. Плевен за мен е провинция...Село. Ти не казваше ли същото за Варна? Лицемерието е готино нещо, мда.
    Признавам ти умееш да си играеш с думите, ама нищо повече.

По-скоро твърдях, че пишеш дълги постове, за да се различиш от "простолюдието" както определи 80% от форона и да се препишеш към интелигенцията.

Профила ми е от септември 2011, преди него имах NailGunAssasin от 2009 и bidon от 2006. Надали съм нов, но права си - не те чета особено, но доколкото помня и на тебе това не ти е първия профил.

Никъде не съм твърдял, че Варна е село или жителите са селяни. Просто града и хората вътре са ми неприятни.
    Пак ги въртиш някви дето после сама се чудиш кви си ги писала...

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Моля,хората с огромен смисъл в живота да застанат в дясно!!
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Да, за това живееш в скучен и сив
    Твърде малко хора намират артЪ лиготиите ти за вълнуващи.

Джакузата е прав.

Град
    Niggaland
    Да, за това живееш в скучен и сив, в който предполагам намираш кусури на всеки и никой не те харесва, блъскаш У фитнеса и т'ва ти е смисъла на живота.

не точно
    n00bs

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Признавам ти умееш да си играеш с думите, ама нищо повече.

По-скоро твърдях, че пишеш дълги постове, за да се различиш от "простолюдието" както определи 80% от форона и да се препишеш към интелигенцията.

Профила ми е от септември 2011, преди него имах NailGunAssasin от 2009 и bidon от 2006. Надали съм нов, но права си - не те чета особено, но доколкото помня и на тебе това не ти е първия профил.

Никъде не съм твърдял, че Варна е село или жителите са селяни. Просто града и хората вътре са ми неприятни.
    Пак ги въртиш някви дето после сама се чудиш кви си ги писала...
    Хахах Софиянците сте същите миндили
    Всъщност единствените ,,приятни'' и гостоприемни хора са от Родопите ..

Мега фен Аватара на machoka
    некой беше лолнал, аз се присъединявам

а якузчо може да ми драпа магарИте

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Той е от Родопите бе!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Че аз съм Пловдивчанин е...

Banned Мега фен
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си