- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днешната ми тема:
Оф. Ебати. <3
Не мен бе, душа. Чети внимателно. Беше писала, че теб си мразиш.
А аз не мисля да се ангажирам с това да ти се обяснявам наистина. Всъщност ми е все тая за теб и присъствието ти тук, пиши си каквото си искаш.
А аз и сега си обичам всичко, което трябва да обичам, не се притеснявай. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, драга, ти чети внималтено. Ако го беше направила пак нямаше да ти стане ясно, но щеше да се досетиш защо съм го написала.
Да,да,да! Вадиш ми хронологиите с приятелят си, пишеш ми на секундата и само хвърляш камъни по мен, ама въобще не ти пука и не си сериозна.
Сега просто виждаш, че по-добре няма как да стане и се измъкваш, защото ти обясних по какъв начин ми показа, че си фалшива, осъзна, че съм права и реши, че не тря'а да си разваляш реномето.![]()
Ей, кой ми изтри мнението.... чувствам се репресиран![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
хаха, а после ми говори, че:
"ако те напсувам и направя за две стотинки съм невъзпитана и проста, а сега - най-нормално ти говоря, макар и ти да се нервираш, и пак си недоволна."
Ми мога да кажа същото сега. Много не си слушаш главата. Много.
Да, не ми пука и съм несериозна (спрямо теб). Колко пъти ще се хванеш за хронологията?
И естествено, че не си права, но ако това, че си го мислиш ти повдига самочувствието, нека.
Нека съм ти и фалшива, наистина губя интерес. Хората, които ме познават наистина знаят каква съм.
Пък ти като искаш си изливай помията.
О, и това, че наричаш всички други градове освен София села, те прави изключително тесногръда и ограничена. Защо? Защото не можеш да съдиш човек по това от къде е. Село? Ти ходила ли си на село? Ако бях от София какво? А ако ти беше от някъде другаде? Да ти имам разсъжденията. Бих се позамислила ако беше расла в Париж, та да ми се правиш на две и половина, ама душице, какво се дървиш като така или иначе сме си в България.
<3
4XCOKИ
Очаквам всеки момент да се появи смешнока и да почне с неговите арт-нерд лафчета да се опитва да оправи fail-a на щрудела![]()
n00bs
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Якуза... и ти няма да се оправиш.
4XCOKИ
Аз поне не съм на 20 и да живея в моя измислен свят, където всичко е розово, облачета, тампончета и тн.
n00bs
4XCOKИ
Моля,хората с огромен смисъл в живота да застанат в дясно!!
Creative Technologie
Хора, не се задълбочавайте в тия неща, не си струва, от опит ви го казвам, не знаете утре к'во ще стане и дали ще ни има, защо да си губим времето в спорове с непознати хора... Разтоварвайте се тука, недейте да се натоварвате още повече, аз колко пъти съм се ядосвала по форумите и после ме е било яд.![]()
Уточнявай се бе мила
Хората са от м.р
Другото са жени
И БожияАгнец ти ли не се ядосваш хахаха само ме развеселяваш и от страни като те чета ми се струва ,че винаги си вдигаш кръвното налягане до макс![]()
некой беше лолнал, аз се присъединявам
а якузчо може да ми драпа магарИте![]()