- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днешната ми тема:
хаха, а после ми говори, че:
"ако те напсувам и направя за две стотинки съм невъзпитана и проста, а сега - най-нормално ти говоря, макар и ти да се нервираш, и пак си недоволна."
Ми мога да кажа същото сега. Много не си слушаш главата. Много.
Да, не ми пука и съм несериозна (спрямо теб). Колко пъти ще се хванеш за хронологията?
И естествено, че не си права, но ако това, че си го мислиш ти повдига самочувствието, нека.
Нека съм ти и фалшива, наистина губя интерес. Хората, които ме познават наистина знаят каква съм.
Пък ти като искаш си изливай помията.
О, и това, че наричаш всички други градове освен София села, те прави изключително тесногръда и ограничена. Защо? Защото не можеш да съдиш човек по това от къде е. Село? Ти ходила ли си на село? Ако бях от София какво? А ако ти беше от някъде другаде? Да ти имам разсъжденията. Бих се позамислила ако беше расла в Париж, та да ми се правиш на две и половина, ама душице, какво се дървиш като така или иначе сме си в България.
<3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Очаквам всеки момент да се появи смешнока и да почне с неговите арт-нерд лафчета да се опитва да оправи fail-a на щрудела![]()
n00bs
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Якуза... и ти няма да се оправиш.
4XCOKИ
Аз поне не съм на 20 и да живея в моя измислен свят, където всичко е розово, облачета, тампончета и тн.
n00bs
Хора, не се задълбочавайте в тия неща, не си струва, от опит ви го казвам, не знаете утре к'во ще стане и дали ще ни има, защо да си губим времето в спорове с непознати хора... Разтоварвайте се тука, недейте да се натоварвате още повече, аз колко пъти съм се ядосвала по форумите и после ме е било яд.![]()
Уточнявай се бе мила
Хората са от м.р
Другото са жени
И БожияАгнец ти ли не се ядосваш хахаха само ме развеселяваш и от страни като те чета ми се струва ,че винаги си вдигаш кръвното налягане до макс![]()
4XCOKИ
Признавам ти умееш да си играеш с думите, ама нищо повече.
По-скоро твърдях, че пишеш дълги постове, за да се различиш от "простолюдието" както определи 80% от форона и да се препишеш към интелигенцията.
Профила ми е от септември 2011, преди него имах NailGunAssasin от 2009 и bidon от 2006. Надали съм нов, но права си - не те чета особено, но доколкото помня и на тебе това не ти е първия профил.
Никъде не съм твърдял, че Варна е село или жителите са селяни. Просто града и хората вътре са ми неприятни.
Пак ги въртиш някви дето после сама се чудиш кви си ги писала...
Моля,хората с огромен смисъл в живота да застанат в дясно!!
Creative Technologie
некой беше лолнал, аз се присъединявам
а якузчо може да ми драпа магарИте![]()
![]()
![]()
.