Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
Моето било поза. Преди се изразяваше като простачка от село. Какво те кара да мислиш, че е естествена?
Двата реда псувни или двете страници мои мисли и чувства според теб могат да ти намекнат по-добре 'що за човек съм?

Парадоксланото, обаче е че простачката от село си ти и макар да не псуваш, обиждаш или изразяваш мнение (липсва ти такова), само и по речникът, начинът на писане и мислене ти личи.

Много ми е тъжно как един форум ти е влязъл до там под кожата, че да се съобразяваш как да се държиш и като каква ще се покажеш, много пъти съм виждала просене за внимание в темите ти, просто е жалко.
Изглеждаш толкова неестествена, толкова невзрачна, а така се стараеш да докажеш обратното, а междувременно да бъдеш жена, дете, лайно и каквото още там наведнъж, че накрая се получава просто неадекватно и изкуствено.
И точно ти...Точно ти ми казваш, че не съм естествена!

Знаете ли какво ни свързва със щрудел?
Егоцентризъм, нарцисизъм,хе-хе. Само, дето моят е заради самата мен, а нейният заради това на което се прави.
Нормално е две теми, които са съставени от "Аз, аз, аз, а3, аз,АЗ,АЗ,АЗ,АЗ.." да си приличат, но аз...Аз съм била и си оставам същото това 'аз', без значение дали ще ви напсувам или не, а тя явно се старае да си поддържа форумният имидж.Все пак, ако не го направи вниманието ще свърши...

Как може да ме сравнявате с човек, който не се интересува от политика, защото била скучна и лъже, че е чел еди-какви си сериозни книги, за да изглежда, че има интереси и освен това да бъде 'жена'?