Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
Шруделчето е доста затворена личност, като колкото и нейни неща да съм прочел в края на краищата не съм разбрал що за човек е. Не изглежда естествена. От една страна изглежда позитивен човек с детска наивност, който живей в свой собствен измислен свят, а от друга страна изглежда като човек, който много е страдал в живота си, никога не е срещал любов, разбиране..... пълен аутсайдер. Човек , който някак си не може да намери мястото си между другите.
Общо взето на мен ми изглежда като човек, който търси себе си или може би иска да избяга от реалността нз и аз.
За едно съм сигурен, че никога не е срещала подходящия човек за себе си, който истински да и допадне и тя да може да му се довери напълно.....
Интересно обаче защо държи да предаде тази информация на всички. Иска да изглежда малка и сладка ли? Иска да я съжаляват ли? И защо иска да създаде точно този образ? Толкова ли е куул да си глупаво и лигаво дете?

Квото и да е, прекалено очевидна поза. Всички играем някаква роля в този форум, никoй тук не е такъв какъвто е ирл, ама понякога фейка твърде много се набива на очи.

На мен ми става интересно друго обаче. В последните и отговори, преизпълнени с butthurt, не полага почти никакви усилия да ни убеди, че не е поза, докато по всякакъв начин се опитва да ни убеди, че ламба е. Правете си изводите.