Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
"И според това, което човека пише разбирам,че наистина си едно невзрачно и подтиснато човече, което може да се изразява и да изпъква само във форума. Ако наистина това си ти, естествена и неподправена защо не получаваш същото и в истинският живот?"

А ти знаеш какво получавам в истинския живот?
Не, няма смисъл да се хващам за думите на човек, който си мисли, че знае всичко за хората. Нито сме седяли да си говорим сладко цял ден и цяла нощ, нито си ми присъствала в ежедневието, за да стигаш до такива грандиозни и небивали изводи. И да ти имам парадокса... изпиши още един пост, който да скролвам цял ден, четейки обяснения и после ми твърди, че аз съм ти се отдавала лол
Ти просто не можеш да спреш. Сигурно те сърби ако не отговориш на някой мой пост. Жива и здрава.
И ако наистина си толкова естествена и искрена, то дано не се мразиш наистина толкова, колкото твърдиш, защото би било тъжно. Но разбира се се съмнявам да е така. Ето ти поза.
Чакай малко, ти ми показваш мнението за теб на човек с когото се познавате, за да може аз да си направя сметка каква си и като аз си направя сметка ти ме питаш защо и как съм я направила и по какво съдя.

Аз ти казах - пиша и чета с удоволствие, но ти явно не, щом ти е неприятно да ме четеш и да ми пишеш.
И точно тук е разликата и се показва кой на кого се поддава. И аз даже, те съжалявам и си признавам, но ти продължаваш.
А сега рязко сменяш тона и от 'доброто лигаво вечно дете, което обича всичко' и което се опитваш да докажеш, че си почваш да се отбраняваш с един напълно различен и комплексарски тон
А щом не искаш да ти отговарям (това си е вид обяснение - и ти го правиш, най-нормално нещо в една дискусия) защо ми пишеш?
Твърдиш/питаш ме нещо и ако не ти отговоря е защото съм селянка и не знам как, ако те напсувам и направя за две стотинки съм невъзпитана и проста, а сега - най-нормално ти говоря, макар и ти да се нервираш, и пак си недоволна.
Хе-хе... А после не сме се разбирали по моя вина - заото аз съм лошата, простата и т.н.

Мен не ме сърби нищо, но теб явно да, за да се държиш така. И отново - аз ти предлагам помощ, да те начеша, ама ти не загряваш.

Да те мразя...Не. Надценяваш се.