Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
"И според това, което човека пише разбирам,че наистина си едно невзрачно и подтиснато човече, което може да се изразява и да изпъква само във форума. Ако наистина това си ти, естествена и неподправена защо не получаваш същото и в истинският живот?"

А ти знаеш какво получавам в истинския живот?
Не, няма смисъл да се хващам за думите на човек, който си мисли, че знае всичко за хората. Нито сме седяли да си говорим сладко цял ден и цяла нощ, нито си ми присъствала в ежедневието, за да стигаш до такива грандиозни и небивали изводи. И да ти имам парадокса... изпиши още един пост, който да скролвам цял ден, четейки обяснения и после ми твърди, че аз съм ти се отдавала лол
Ти просто не можеш да спреш. Сигурно те сърби ако не отговориш на някой мой пост. Жива и здрава.
И ако наистина си толкова естествена и искрена, то дано не се мразиш наистина толкова, колкото твърдиш, защото би било тъжно. Но разбира се се съмнявам да е така. Ето ти поза.
Споко , тя с абсолютно всички ,когато спори се опитва да ги изкара някакви нищожества , а тя самата ,,Бог