.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не всички проблеми, трябва да са достояние на форума. Не мисля, че на такава възраст може да има някакви чувства. А и казвам, че идеята е лоша, защото първо е от неговият клас. Второ не мисля, че като почне да и се обяснява в любов - тя ще му отвърне. Първо трябва да я опознае, да се сближи с нея, иначе ще си остане срамежливото, не успяло да покаже "чувствата" си момче.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Не всички проблеми, трябва да са достояние на форума. Не мисля, че на такава възраст може да има някакви чувства. А и казвам, че идеята е лоша, защото първо е от неговият клас. Второ не мисля, че като почне да и се обяснява в любов - тя ще му отвърне. Първо трябва да я опознае, да се сближи с нея, иначе ще си остане срамежливото, не успяло да покаже "чувствата" си момче.
    Естествено ,че трябва първо да се опознаят и тогава да си признае или да си признае ,но без думи ,а просто да я накара тя да разбере
    Но трябва
    Той къде написа на колко години е ъъ ?
    Аз съм на 17 и направих тъпата грешка да си призная без да се познаваме , че и се изложих и се тай... Сега искам да върна времето на зад , но какво да се прави и аз съм кат него - нямаме мноого ,но поне научих и придобих малко опит ;d

На почти 15 години съм,но мисля,че съм доста по-зрял и може би по-"мъдър" за годините си.Сърцето ми не е от камък,за да нямам чувства към някое момиче.

Banned Мега фен
    оооо на 14 ли е ? пффф как не се досетих по-рано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си