Здравейте наистина се нуждая от помощ. Харесвам едно момче което с две години по-голямо от мен...истината е че той си има приятелка и скоро ще направят два месеца...Лудо влюбена съм в него преди месец бях си нарязала ръката с ножица и плаках може би около час...Разбрах че от такива щуротии няма смисъл защото не променям нищо ! Бях решила да го оставя и да не се занимавам с него защото си има приятелка...Но преди седмица отново започнах да се навъртам около него ....говорихме си по телефона два часа , излизаме всеки ден ...когато идем на кафе сядаме един до друг (когато приятелката му не с нас) целуна ме 2 пъти по бузата....когато ни оставят насаме ме хваща за ръката прегръща ме говорим си , пишем си всеки ден той знае че го харесвам , но той обича приятелката си ! Искам да го забравя не истината е че винаги мисля за него и сме в една компания .... Много ми е интересно дали аз съм просто за развлечение и ако тръгне с мен ще само за да забрави нея защото му личи че наистина я обича или има някакви чувства към мен , но повече ме има за добра приятелка ....