.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Продукти за коса

Какво е мнението Ви за продуктите на AVON - шампоани, балсами, маски, спрейове и т.н. ЗА КОСА?

Купувала съм си, но честно казано не ги използвах системно и може би затова нямаха ефект .

Аз лично не съм доволна от продуктите за коса на AVON.Използвала съм и балсами и шампоани и честно казано по-добра работа ми върши обикновен на Лореал (примерно).Чувала съм само хубави отзиви за боите им за коса,но не съм използвала,за да изкажа пълноценно мнение.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не ми харесват...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Блях. 10букви
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Не ми харесват...Ползвам техни спрейове за тяло,но продуктите им за коса не ги харесвам

Супер фен Аватара на immortaL..
    мм аз не харесвам продуктите им за коса ;х .. моите шампоани са само от аптеки.От Avon купувам само спрейове за тяло балсами кремове гланцове пудри .. ;п

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз лично ползвам шампоан на Ейвън и съм доволна. Като цяло съм доволна от Ейвън, като махнем гримовете и коректорите, както и душ геловете.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ами аз си поръчах, пък ще видим

По едно време бях доволна.Хубаво измиват, но честно казано никакъв ефект по-специален.Макар че миналия месец използвах този новия с лайка и честно казано съм сравнително доволна...Както и от серумите също!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    има такава тема .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове