- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукти за коса
Какво е мнението Ви за продуктите на AVON - шампоани, балсами, маски, спрейове и т.н. ЗА КОСА?
Купувала съм си, но честно казано не ги използвах системно и може би затова нямаха ефект .
Аз лично не съм доволна от продуктите за коса на AVON.Използвала съм и балсами и шампоани и честно казано по-добра работа ми върши обикновен на Лореал (примерно).Чувала съм само хубави отзиви за боите им за коса,но не съм използвала,за да изкажа пълноценно мнение.
Блях. 10букви
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не ми харесват...Ползвам техни спрейове за тяло,но продуктите им за коса не ги харесвам
мм аз не харесвам продуктите им за коса ;х .. моите шампоани са само от аптеки.От Avon купувам само спрейове за тяло балсами кремове гланцове пудри .. ;п
Аз лично ползвам шампоан на Ейвън и съм доволна. Като цяло съм доволна от Ейвън, като махнем гримовете и коректорите, както и душ геловете.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
По едно време бях доволна.Хубаво измиват, но честно казано никакъв ефект по-специален.Макар че миналия месец използвах този новия с лайка и честно казано съм сравнително доволна...Както и от серумите също!![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
има такава тема .
Hostis Honori Invidia