.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: FRIENDS to LOVERS

Hybrid View

FRIENDS to LOVERS

Привет на всички в този форум !! : ) Не е нищо особено,но моля за някакви съвети Та,скоро с едно момче,с което дълго време бяхме само приятели се събрахме.Това е първата ми връзка и нямам опит в това.Не е като да съм малка...всъщност скоро навърших 18,но това е без значение.Дори и най-маловажният съвет ще ми бъде от полза.Какво правиш с гаджето си?Колко често се чувате и виждате? Фазата ,,опознаване'' е минала отдавна и честно казано ми е малко странно да ходя с момче,което до преди няколко дни ми е бил просто приятел.Благодаря ви предватително
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Правиш каквото ти идва отвътре, а не по график или разписание.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Границата е тънка. Нещата не се променят, просто правите и други неща.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

anonymous708973
    Guest
    Не следвай планове и не играй роли. Казвай това, което мислиш, когато го мислиш. Обаждай му се, когато намериш за добре.
    Колкото по-рано разберете дали си пасвате, толкова по-добре.

пасваме си просто е леко странно
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако това е така (пасването), ще можеш да го заявиш и след 2 месеца, така че го запази за тогава, а не избързвай.

А вие защо тръгнахте? Кое ви пречеше да сте само приятели, кое чувствахте като ограничение? Отговори си и му се отдай.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си