- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какъв монитор използвате?
Преди може би повече от 2 години работих във фирма за IT услуги, купувахме части на дилърски цени и още тогава успях да взема едно мониторче Benq G2220HDA на сносна цена. Днес разгледах цените в Most и като гледам много са поефтиняли. 22" FullHD се намира за 180лв. Питам се тогава, защо хората още ползват 17-19 инчови? Смис такъв дори хора които си купуват мощни компютри за по 1200лв играят на някви малки мониторчета. Аз от както си взех моя съм толкова доволен, че няма на къде. Филмите, игрите и дори браузването в интернет е в пъти по-приятно.
Та вие какъв монитор използвате? Имате ли планове да го смените? Харесахте ли си нещо?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ползвам един стар плосък Philips 150S. Прекалено ми е малък и в най-скоро време мисля да го сменя с нещо над 19 инча. На работата съм с 19"
аз съм със SAMSUNG SyncMaster 740N 17" LCD и ми е достатъчен... предпочитам хардуера на компа да е актуален отколкото някакъв монитор
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
@straus
Аз например не играя, а и филми гледам рядко, но Eclipse изглежда отвратително на ниска резолюция. Като му насложа всички инструменти и прозореца за текст събира само 10-на думи.
![]()
Аз съм с - HP w2408 LCD 24" работи на резолюция 1920 x 1200 @ 60 Hz
Доволен съм от него!![]()
PHILIPS..........
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???