- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем!
Темата не се отнася до мен,а до моя приятелка с която ще се радваме на вашите съвети и ще коментираме!Та проблемът е следният.На скоро моята приятелка си хвана гадже,харесват се наистина много,но той е доста срамежлив!Тя се опитва да го пречупи..прави опити да го целуне,но той сякаш се страхува и се отдръпва.В стремежа си да се прави на готин започва да се държи грубо,отказва и минимални неща като това например да и даде ръка докато се разхождат!Тя мислеше,че той няма интерес към нея,но след дълги разговори се разбра,че на момчето наистина му пука,просто не знае как да се отпусне.Тя обаче не е съгласна с държанието му и,въпреки че много го харесва иска да го зареже,само че според мен това не е вариант щом и двамата изпитват чувства.Ако може някой да даде съвети как тя може още да пречупи момчето,за да се държи той по-подобаващо с нея ?Разбираемо е,че го е срам и не е единствения в такова положение,но може ли някак да се преодолее ?Ако има някакво значение той е на 14,а тя на 13![]()
Последно редактирано от sun251 : 02-26-2012 на 19:18
Нормално е в такава възраст. Може момичето да е първото му гадже. Да излизат по-често заедно.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^^Да в последствие разбра,че му е първото гадже!Тук обаче идва още един проблем,той не иска да излизат само двамата тоест иска да са в компания,но когато е така той не се отпуска,а ако тя настоятелно моли да са само двамата,за да си изяснят по-лесно нещата той отказва.Но ще се опитат да превъзмогнат нещата.![]()
Ами логично е щом му е първото гадже, да не иска насаме, защото ще последна и първата целувка. А еуфорията около нея е голяма. Може би ако си поговорят на тая тема. Не може винаги да се дърпа и да отлага.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
А защо не първо да са насаме заедно примерно в тях или при нея у тях ? смисъл 1-2 пъти такапосле мисля че ще е добре разходка из парка примерно
![]()
Тя не може да го накара да останат насаме, ти за у тях... на 13-14 са.
Наистина са говорили много на тази тема.Даже и аз съм разговаряла с него за това и винаги казва,че е готов,но на следващия ден когато пристъпят към действието и той се отдръпва някак,което наистина много я обижда и няколкократно са имали спорове затова!Не мисля,че ще го накара да останат насаме у тях или независимо къде другаде.
Не, но защо не на разходка? Защо трябва да се затварят в тях... в повечето случаи едно биха си помислили хората, а те дори не са се целували, предполагам?
При всички мисля, че трябва да намери начин момичето. Не трябва да се отказва.
еее ти пък какво може да си помислят хората може пак момчето да и покаже папагала си ? ако има такав![]()
извиняваи леко несериозно та да на разходка и да не се предава направо да отиде и да го дарпа за ухото от тях ;д но все пак ако пак не се получава да му го каже директно че няма да го чака 100 години за да се хванат за ракаи да излязат ..^.^
Да, а тя котката... хахахах То ръката лесно, първо целувката. След време ще питаш тема - притеснява се от целувката.
Най-добре го нокаутираи и след това се възползвай от момента![]()
Най-добре и двамата да спрат да се правят на големи, рано им е за гаджета.
Първоначално написано от antifashionshit
Снощи поговорили още и след поредните разногласия оправили нещата.Само че приятелката ми май се оказа не настоятелна защото сега смята да го зареже,момчето я убеждава в чувствата си,но тя явно не може да понесе факта да не се държат по-така.Мерси на всички за помоща!
Не мисля, че щом момчето е срамежливо и е начинаещ в тези неща, тя трябва да го зареже. Още са малки, за да искат нещо по-така. Мисля, че си струва да опита, защото рано или късно ще се отпусне.
А те не са се целували и не се държат за ръце, ама са гаджета. Той е срамежлив, ама имал чувства към нея... Тя иска да го пречупи, той не се дава.
Раничко им е за гаджета. И на двамата. Малко да поузреят и тогава. Между другото - по добре ще е да го зареже. И аз не бих търпял срамежливка около мен. Дразнещо е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всъщност целували са се веднъж,но това беше преди да тръгнат заради мисля,че едно предизвикателство.След това тя правеше опити да го целуне,но когато се доближеше до него той все се отдръпваше и това много я обиждаше.Сега ще се видят в събота и ще решат как да продължат нещата ..
Това е някаква пародия на връзка (била тя и първа/детска).
Той дори не иска да я вижда, но имал чувства и били гаджета. Ха!
Но щом на теб..Така, де - на приятелката ти така й изнася нека почне да се държи студено и резервирано, да му покаже, че може да живее и без целувките му и държането за ръчички. Да спре да го притиска и да се отдръпне. Да го остави сам да поеме инициативата.
Може би наистина им е раничко,ще споделя съветите ви с нея!И той не,че не иска да излизат,напротив - но това трябва да се осъществява в компания и дори тогава му е доста притеснено..Темата наистина не се отнасяше до мен : )Благодаря на всички,които помогнаха!