Имах връзка лятото с едно момиче... влюбих се в нея, и тя в мен, цяло лято заедно цял ден - беше като приказка. После заради тъпия ми характер се разделихме - каза ми че има друг и че обича него, въпреки това се виждахме пак и прегръдки, целувки - както преди. Казах и при една среща след като се разделихме че я обичам, тя каза че това е грешка и че не трябва да я обичам - тя била с друг. Добре, оттогава не съм искал и тя не е искала да се виждаме, пиша и често, разказва ми неща, разбрах че ходела с един тревоман от даскало, дето постоянно е напушен и се прави на гангстер, (ако искам, мога да му начупа краката на 63 места, респектирва ме много яко щото знае кои познавам, и знае че ако ми каже нещо ще го боли много, и двамата се знаем) стана ми тъпо защото като я знам не харесва такива, ама тия лайнари я промениха. Както и да е, сега сме приятели, споделяме си, пишем си. Казах и че в сряда ще ходя до даскалото и поради причина (няма никаква причина, искам просто да я видя) тя вика ок, ако ме видиш ми се обади, и аз ще ти се обадя. Та в сряда ще ходя до нейното даскало да се прая на ударен и да я чакам, та се чудя да и кажа ли в очите за пръв път от 5 месеца че още я обичам... страх ме е, честно да ви кажа. Последния път като скъсахме като и го казах видях кво стана. Тя сега няма връзка, само се занимават с един тревоман дето пият и пушат у тях почти секи ден. В сряда ще се видим за пръв път от няколко месеца и не знам кво да и кажа
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-26-2012 на 19:24