.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Безцветен лак за нокти

Привет. Понеже отдавна не съм слагала лак за нокти ( слагам рядко, само като има повод ) скоро искам да ви попитам безцветният лак за нокти ( този обикновеният, не разни специализирани за заздравяване и тн ) прави ли ги по здрави, или им вреди? За лакочистителят ми е ясно, че в повечето случаи вреди, колкото и витамини да има в него.
    Мерси предварително.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Безцветния не е много по-различен от останалите, освен ако не е заздравител.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Мда, зависи какво имаш предвид под "безцветен" - дали заздравител или просто безцветен лак за нокти
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Вреди. Ако искаш просто да имаш някаква основа, лак, купи си някой специален заздравител.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Мега фен
    колкото вредят другите толкова и обикновения безцветен лак... с единствената разлика,че по-тежките като цвят лакове могат да направят ноктите ти жълти.. т.е. да пожълтяват,а от безцветния няма такова нещо (освен ако не е някой наистина пълен боклук,но все пак за такъв случаи не съм чувала) .. и все пак.. по-добре заздравител безцветен отколкото обикновен безцветен лак... има заздравители по 2 лв. така че

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами не знам обаче аз не съм се лакирала с цветен лак от декември някъде (просто се отвратих от тия лакове)
    и от тогава си слагам безцветен 2 пъти в седмицата без да трия долния слой с лакочистител и ноктите ми спряха да се цепят, пораснаха адски много, здрави и твърди са и нямат бели петънца вътре..ти си прави сметкат.а.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ами не знам обаче аз не съм се лакирала с цветен лак от декември някъде (просто се отвратих от тия лакове)
    и от тогава си слагам безцветен 2 пъти в седмицата без да трия долния слой с лакочистител и ноктите ми спряха да се цепят, пораснаха адски много, здрави и твърди са и нямат бели петънца вътре..ти си прави сметкат.а.
    Това е интересно. Аз пък ако не съм лакирана с някакъв лак, ми се чупят ноктите, поне така съм забелязала. Това с безцветният може и да пробвам, ама като си гледам ноктите в момента, ми е жал...
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Heaven
    аз моите първо ги отрязах до дъно с нокторезачка, че бяха в окаяно състояние-изпочупени, тука има, тука няма
    и сега са дълги, и си ги оформям веднъж в седмицата с мека пила за нокти (ползвайте такава или стъклена, не уврежда нокътя толкова) и махам кожичките
    ако си нямам друга работа слагам и от стимуланта на икаров, ама рядко..

Град
    Варна
    А този на Икаров хубав ли е? Аз ползвам сега един заздравител, ама той го няма в България, пък не могат постоянно да ми пращат.

Град
    Heaven
    хубав е много , да
    аз го ползвам рядко и пак от 1 път ми ''втвърдява'' нокътя : )

Banned Мега фен
    bloodyF
    100% е щото не ползваш лакочистител !

Град
    Варна
    Само, че аз искам заздравител, който да го слагам за база, а Икаров съм чувала, че е като маска, а на мен не ми помагат. Аз сега слагам база, цветен лак, и отгоре този заздравител.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз използвам втвърдител/ заздравител на Perfect за меки нокти и съм много доволна. Дори седи като френски маникюр и е чудесна основа преди лак.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Дори като си слагате само безцветен лак задължително трябва да има база (или заздравител). Просто си го направете като навик.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    bloodyF
    100% е щото не ползваш лакочистител !
    много вероятно..
    и все пак, важното е че ноктите ми далеч не са това което бяха..

Град
    Варна
    Благодаря ви за мненията момичета Мисля в понеделника, на път за университета, да си взема един заздравител на Perfecta, чувала съм, че са добра марка. Вие как мислите? Коя марка заздравител е най-добра според вашите лични наблюдения?

Град
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Благодаря ви за мненията момичета Мисля в понеделника, на път за университета, да си взема един заздравител на Perfecta, чувала съм, че са добра марка. Вие как мислите? Коя марка заздравител е най-добра според вашите лични наблюдения?
    За марка не мога да говоря, но ако си с много меки нокти, ти препоръчвам на Perfect. Няма да съжаляваш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    За марка не мога да говоря, но ако си с много меки нокти, ти препоръчвам на Perfect. Няма да съжаляваш.
    Не са много меки, но на лявата ръка ( левичарка съм и с нея правя всичко, както при десничарите дясната ) се чупят понякога ... рядко, но все пак ... И понякога бялото на нокътя ми става неравна повърхността, като един вид белене, но на места като малки петънца.

Град
    Варна
    Да, на Perfect са хубави. Аз лично ползвам на Essence.

Град
    И аз пиша с лявата ръка Бъди постоянна и ще се повлияят много добре.

Аз имам на Miss Sporty и съм доволна. : )
    Момиче ^^

Banned Мега фен
    DragonLady няма да те лъжа.. перфект са като всеки друг зазравител ! действа докато е върху нокътя.. махнеш ли го ноктите ти са същите (говорим за здравина,цепене и т.н) виж за избелването мога да ги похваля ! но иначе не .. и все пак е по-добре със заздравител като основа ! .. ако искаш нещо наистина ефикасно бих ти препоръчала МАВАЛА .. по-скъпо е,но действа определено !

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Не са много меки, но на лявата ръка ( левичарка съм и с нея правя всичко, както при десничарите дясната ) се чупят понякога ... рядко, но все пак ... И понякога бялото на нокътя ми става неравна повърхността, като един вид белене, но на места като малки петънца.
    За бялото те питам (нарича се луна по принцип) казваш, че понякога е неравна? Махаш ли си кожичките и с какво?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Използвай заздравител. Пробвала съм на perfect и на seventeen. Според мен са хубави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си