- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Безцветен лак за нокти
Привет. Понеже отдавна не съм слагала лак за нокти ( слагам рядко, само като има повод ) скоро искам да ви попитам безцветният лак за нокти ( този обикновеният, не разни специализирани за заздравяване и тн ) прави ли ги по здрави, или им вреди? За лакочистителят ми е ясно, че в повечето случаи вреди, колкото и витамини да има в него.
Мерси предварително.
Безцветния не е много по-различен от останалите, освен ако не е заздравител.
Мда, зависи какво имаш предвид под "безцветен" - дали заздравител или просто безцветен лак за нокти![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Вреди. Ако искаш просто да имаш някаква основа, лак, купи си някой специален заздравител.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
колкото вредят другите толкова и обикновения безцветен лак... с единствената разлика,че по-тежките като цвят лакове могат да направят ноктите ти жълти.. т.е. да пожълтяват,а от безцветния няма такова нещо (освен ако не е някой наистина пълен боклук,но все пак за такъв случаи не съм чувала) .. и все пак.. по-добре заздравител безцветен отколкото обикновен безцветен лак... има заздравители по 2 лв. така че![]()
ами не знам обаче аз не съм се лакирала с цветен лак от декември някъде (просто се отвратих от тия лакове)
и от тогава си слагам безцветен 2 пъти в седмицата без да трия долния слой с лакочистител и ноктите ми спряха да се цепят, пораснаха адски много, здрави и твърди са и нямат бели петънца вътре..ти си прави сметкат.а.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз моите първо ги отрязах до дъно с нокторезачка, че бяха в окаяно състояние-изпочупени, тука има, тука няма
и сега са дълги, и си ги оформям веднъж в седмицата с мека пила за нокти (ползвайте такава или стъклена, не уврежда нокътя толкова) и махам кожичките
ако си нямам друга работа слагам и от стимуланта на икаров, ама рядко..
А този на Икаров хубав ли е? Аз ползвам сега един заздравител, ама той го няма в България, пък не могат постоянно да ми пращат.
bloodyF
100% е щото не ползваш лакочистител !
Само, че аз искам заздравител, който да го слагам за база, а Икаров съм чувала, че е като маска, а на мен не ми помагат. Аз сега слагам база, цветен лак, и отгоре този заздравител.
Аз използвам втвърдител/ заздравител на Perfect за меки нокти и съм много доволна. Дори седи като френски маникюр и е чудесна основа преди лак.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дори като си слагате само безцветен лак задължително трябва да има база (или заздравител). Просто си го направете като навик.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Благодаря ви за мненията момичетаМисля в понеделника, на път за университета, да си взема един заздравител на Perfecta, чувала съм, че са добра марка. Вие как мислите? Коя марка заздравител е най-добра според вашите лични наблюдения?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Не са много меки, но на лявата ръка ( левичарка съм и с нея правя всичко, както при десничарите дясната ) се чупят понякога ... рядко, но все пак ... И понякога бялото на нокътя ми става неравна повърхността, като един вид белене, но на места като малки петънца.
Да, на Perfect са хубави. Аз лично ползвам на Essence.
И аз пиша с лявата ръкаБъди постоянна и ще се повлияят много добре.
![]()
DragonLady няма да те лъжа.. перфект са като всеки друг зазравител ! действа докато е върху нокътя.. махнеш ли го ноктите ти са същите (говорим за здравина,цепене и т.н) виж за избелването мога да ги похваля ! но иначе не .. и все пак е по-добре със заздравител като основа ! .. ако искаш нещо наистина ефикасно бих ти препоръчала МАВАЛА .. по-скъпо е,но действа определено !
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Използвай заздравител. Пробвала съм на perfect и на seventeen. Според мен са хубави.