- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нокти ;w;
От както се помня съм имала гадни нокти. На всичкото отгоре като малка имах сериозен проблем с пръстите и ноктите ми още повече се развалиха. Проблемът е, че наистина се опитвам да полагам грижи за тях, а не става. Какво ли не съм правила и пак се чупят. Единственият ми вариант е да съм с напълно изрязани нокти иначе дори и съвсем малко да ги пусна веднага започват да се чупят.
Ям много плодове и зеленчуци.
А с косата нямам и никога не съм имала проблеми.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може да не използваш правилните или по точно подходящите за теб продукти за нокти. Защо просто не отидеш на маникюристка да ти даде някакъв съвет?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Меки ли са ти ноктите, цепят ли се? Какви грижи полагаш за тях? Имаш ли някакви линиики, хоризонтални, или вертикални?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз имам вертикални, това какво значи?
Ноктите ми са сравнително меки и се нацепват, а после направо се отчупват цели парченца. Иначе ги мажа със заздравител, пила съм витамини за нокти, мажа си редовно ръцете с крем.
Линийки съм имала само когато се ударя иначе по принцип нямам никакви.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
моите нокти са вертикални, но много рядко се чупят това какво значи?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Беленето и люспенето на ноктите обикновено се получава от изсушаване. Полирай нокътя и избягвай много вода и препарати. Най-често се получава при рязане на ноктите с нокторежачка. Най-добре е да се скъсяват с пила. Използвай масла като маслото на Икаров за нокти например.
Хоризонталните линии означават липса на витамин Б или желязо. Могат да бъдат и вродени. Прекаленото напластяване на лак води до разцепване.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
А база преди цветния лак слагаш ли? Много е важно.
Продуктите наистина оказват голямо значение, но все пак например маслото на Икаров е 2 лева пък е много ефективно. Всяко правило си има изключения.
Последно редактирано от marin4itu : 02-29-2012 на 13:37
пак питам: какво представлява това масло и ще ми пожълтеят ли от него ноктите
^не няма
//10 букви//
Живота е рисуване без гума за триене... : )