Абе незнам кфо става с мене аз съм явно яко ПРЕТЕНЦИОЗЕН или ПРОКЪЛНАТ колкото и глупаво да звучи .. :д Немога да си харесам момиче апък камоли да тръгна да я забивам или нещо от сорта явно имам прекалено големи изисквания апък аз на пръв поглед не съм нищо особено разбирасе нямам предвид че съм грозен поне аз не мисля така ! Имало е момичета които ме харесват някои по малки от мен някои колкото мен но аз все нещо им намирам ту че са прекалено малки ту че едната туркиня и сякфи ей такива. Виждал съм много красиви момичета но или са надути кифли или просто си мисля че нямам никакъв шанс даже и да говоря с нея апък камоли нещо повече. Простоо незнам кфо става .. Един авер нямаше приятелка доста време не беше си направил сефтето и едно определено МНОГО ГРОЗНО МОМИЧЕ му предложи да ходят той явно толкова се беше отчаил че прие и яко го ебаваха и той просто казваше КФО МЕ ЕБЕ ВЕ и стана за резил аз много се учудих като видях това после скъсаха сега пак ходят наеба си я пича 2 пати вече макар и да е супер грозна ама яко са я ебали ;дд както и да е къф по дяволите ми е проблема кфо да прая ?? Айе мерси на направилите си труда да прочетат ! Няма смисъл да ви моля да не пишете някфи безсмислени коментари които само ще ме изнервят излично то винаги се намира някоой който да го направи така че.. хайде това е от мен !