Здравейте на всички! Наскоро започнах да се занимавам с едно момче /малко преди да скъсам с бившия ми, т.е. от преди три-четири дни/. С него се познаваме от около две години, когато уж ходехме. Както и да е, тогава нещата не се получиха /аз бях малка - разликата ни беше 3г./. Сега аз съм на 14, а той на 17. От тези няколко дни той много започна да се интересува от мен. Постоянно ми звънеше, пишеше ми, по 100 пъти ми се обаждаше да ходим на кафе, за жалост аз не можех да изляза и така и не успяхме да се видим, но иначе живеем в един град. Всичко беше перфектно до днес. Спря да ми пише, да ми се обажда и да осъществява каквато и да е комуникация с мен. Не мога да кажа, че съм влюбена в него, но мога да кажа, че го харесвам и се чувствам зле като ми удря такъв игнор. Моля за съвет всички момичета, които са изпадали в такова положение да ми кажат как са постъпили. Ако може и гледна точка на момчетата, защото все някой ще е правил такива номера или знае техния замисъл. Благодаря предварително.