- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размисли и страсти на тема секс.
Темата няма да е от най-дългите. Даже ще си е доста кратичка. Просто от доста време се чудя дали да я пусна и реших да го направя сега, че имам свободно време и ми е скучно. Та така.
Ще пиша за ранното започване на половите актове, ако мога така да се изразя. Или по-просто казано - за секса на 12-13-14 години. Като цяло е повече от ясно, че мнението на 99% (да не кажа 100%) от вас (освен малките кифли и банички) е отрицателно за започването на правенето на секс още от 12 или 13 годишна възраст. Такова е и моето. Така си е общото мнение от години насам. Но да погледнем все пак нещата от малко по-различна гледна точка. Независимо дали сте вярващи, или не, можете да се съгласите, че човек е произлязъл от някъде. И това нещо или каквото и да е направило човека, си му е дало един период, в който да не изпитва желание за секс, но както всички знаем - на около 11-12 годишна възраст, то настъпва и до 14 годишна възраст вече е наистина голямо. Та не мислите ли, че по логиката на това нещо, създало човека, една 13-14 годишна възраст е перфектна за започването на подобни взаимотношения. Щом на толкова години започва това така силно чувство, явно човек е направен да започне да прави секс на тези години. Същото е с котките, кучетата и всички животни, които се сетите. Никое животно не е тръгнало да се е*е от раждането си, но и нито едно животно не чака по много след като се разгони. И вие веднага ще кажете "мастурбация за тази работа" (не съм сигурен дали написах думата правилно - да, така е, но когато едно животно се разгони и му се дое*е, то не почва да мастурбира, а си търси жеснко (или мъжко, в зависимост от пола).
Разбира се, с това не искам да кажа, че ние сме животни, нито, че трябва да се проебаваме на по 12 всичките, това е просто една малко по-различна гледна точка, по която можем да попишем малко.
П.П. Написах го в текста, но да повторя - аз не казвам, че трябва или съм За това да започваме да правим секс на тази ранна възраст, но казвам, че това е просто мнението на обществото, на цивилизованите, а някой там, който е създал човека, е решил, че точно тази възраст е добра за започване на тези.. занимания.
Темата разбира се е отворена за всякакви коментари от ваша страна, за това съм я направил. Единственото, за което ще помоля е в коментарите да не се обиждаме, да не обиждате мен и да стане една възможно най-добра дискусия. Възможно е модераторите да я сметнат за ненужна и безполезна, не претендирам, че на 100% не е такава. Просто ми стана интересно какво мислят другите по този въпрос.![]()
Последно редактирано от ccdesigns : 02-27-2012 на 11:56
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."