.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Granger, очаквах малко по-дълбоко мнение от теб.

Да приемем, че имаме две деца. Нека са полово зрели, тоест са биологично готови да се сношават. Нека и двете да имат достатъчно добра сексуална култура, така че да могат да се предпазват качествено от болести и нежелана бременност. Нека и двете да искат да си задоволят нагона и да им се отдаде такава възможност.

На тая възраст са любопитни и искат да се изчукат заради едното чукане. Кажете ми сносна причина, защо да не го направят? По-нататък ще си намерят близки партньори, ще научат и за емоцията и интимността между двама близки човека.

Не ме разбирайте погрешно, не подкрепям такова поведение, но искам да се кристализира една причина, защо не е сте съгласни. Един ден и вие ще сте родители, ще трябва да си възпитате децата и трябва да сте наясно с това. В този ред на мисли коментари като "Ми да вземем да ги пуснем да се чукат безразборно?", "Щото са незрели" и т.н. НЕ са аргументи. Кажете какво разбирате под "зрял", защо не могат да бъдат възпитани да оценяват секса, след като са се отпуснали на безразборен и претеглете социалните вреди от ранния секс с удоволствието на децата ви. Ако сте толкова страстни и нетърпеливи да отхвърлите идеята, значи трябва да са дълбоко вкоренени във вас тези ценности. Дайте им свобода и ги споделете с нас.

ЕДИТ: Пантерке, не се отнася към теб, мерси за коментара. Ще напиша и аз после, че искам да не е първото дошло на акъла, а и трябва да изляза след малко. Но ще пиша!
    Последно редактирано от Chacho : 02-27-2012 на 14:20
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си