.
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Threaded View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тема е доста обсъждана, не исках да задълбавам, но нищо.
    ОК, ще ти кажа какво аз разбирам под зрял: Това е човек ,който поема отговорност над решенията си. Човек ,който ако сбърка, ще поправи грешката или ще се поучи от нея. Не можете да ме убедите ,че един 12-13 годишен човек,може сам да поеме отговорност за действията си.
    За вкореняването на ценностите, тази тема е дълга, обширна, широка и дълбока. Тук вече е задължително да се намеси родителското тяло.Как аз разбирам нещата- никой не се ражда научен, но този който те е създал ,може като бял човек да седне и да разговаря с теб. Аз съм от щастливките,които без проблем са разговаряли преди и след като са започнали да водят полов живот с майките си.Ценности се възпитават. Ако няма ,пак казвам,ЗРЯЛ човек ,който да говори с теб и да ти обясни как седят нещата, ти няма откъде да знаеш , че започвайки на 12-13 години , да водиш полов живот може да ти навреди повече , отколкото да ти достави удоволствие.

На тая възраст са любопитни и искат да се изчукат заради едното чукане. Кажете ми сносна причина, защо да не го направят? По-нататък ще си намерят близки партньори, ще научат и за емоцията и интимността между двама близки човека.- Какво им пречи да изчакат , 1-2 години?! Защо трябва да се хвърлят с главата напред в нещо непознато? Това е нещо първично, нещо което е първосигнално, но в никакъв случай не значи , че трябва да се прави щом е почувствано. Не всичко първично е хубаво.
    Последно редактирано от granger : 02-27-2012 на 14:34
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си