.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Подарък?!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм

Lightbulb Подарък?!

Правим скоро година..някакви идеи?
    Като откача, откачам!

мммм заведи я някъде? Някъде надалече.. да си починете, да сте си само двамата.
    А ако държиш да е предметно.. нещо, малко, но с много смисъл. Например: по - добре е да и подариш сребърна висулка ( ако така се казва) на сърчице..или пръстен ( http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B3...:0&tx=53&ty=90) и да напишеш името си на него. Много по сладко от някоя голяма плюшена играчка. Въпреки, че ти си я познаваш..и знаеш на какво се радва Другоо .. ваша снимка, изкарана в най - големия формат. Може да си я закачи някъде.. : ) Ако имам още идеи ще пиша
    Requiem for a dream <3

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Нещо, включващо снимка. Сега има толкова голям избор, че можеш да сложиш снимката на часовник, на етикет на вино или шампанско.
    Друг вариант е сребро или злато, зависи какво носи.
    Прекарайте си готино, излезте някъде да вечеряте.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на slimbo
    Ами измисли нещо ново и уникално , защото винаги се подарява нещо злато , пръстен , вечеря ..... Защо не си измислиш нещо лично твое вместо да питаш насам натам

Недей и подарява камерсиален подарък в никакъв случай! Вярно е, че ще и стане хубаво ако и подариш снимка в рамка, плюшена играчка или нещо такова, но ще е доста по-вълнуващо да и подариш нещо оригинално, а чичко Гугъл е пълен с такива идеи Както каза lovelysister, ще е хубаво да я заведеш някъде, където ще сте само двамата.

Град
    Plovdiv
    Мхх...аз на моята приятелка за 6-те месеца направих огромно табло ( кадастрон с размери 100Х70 ).Отгоре залепих 10-тина наши снимки...написах няколко надявам се не много изтъркани любовни фрази, добавих и някой забавни случки, които сме прекарали заедно ( под формата на малки разказчета ). След това нанесох нежни цветове за фон. Отне цял ден, но ефектът беше поразителен, защото все пак го бях направил сам, специално за нея ( наистина доста се старах и се получи много изпипано и качествено ). В крайна сметка все още стои залепено на вратата в стаята й...Доста други подаръци съм и правил ( включително и скъпи, луксозни неща ). но като че ли това имаше най-добър ефект.
    It is hard to be young!!!

anonymous708973
    Guest
    Това с малките разказчета е супер сладко

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Мхх...аз на моята приятелка за 6-те месеца направих огромно табло ( кадастрон с размери 100Х70 ).Отгоре залепих 10-тина наши снимки...написах няколко надявам се не много изтъркани любовни фрази, добавих и някой забавни случки, които сме прекарали заедно ( под формата на малки разказчета ). След това нанесох нежни цветове за фон. Отне цял ден, но ефектът беше поразителен, защото все пак го бях направил сам, специално за нея ( наистина доста се старах и се получи много изпипано и качествено ). В крайна сметка все още стои залепено на вратата в стаята й...Доста други подаръци съм и правил ( включително и скъпи, луксозни неща ). но като че ли това имаше най-добър ефект.

Мега яката идея, но приемам и още.

Благодаря ви, че помагате
    Като откача, откачам!

Град
    Plovdiv
    Хрумна ми и нещо друго, което един приятел направи на гаджето си и ефекта също си го биваше - подари й един огромен букет от рози, а на картичката написа - " Моята любов към теб ще угасне, когато и последното цвете от този букет увехне ". Уловката е, че в този огромен букет небрежно беше сложена една изкуствена роза.
    It is hard to be young!!!

Голям фен Аватара на slimbo
    А защо не направиш голямо табло и на него да напишеш нещо след това да го закрепиш по някакъв начин на някое място което си е вашето място и когато я заведеш там уж без причина (даже може целия ден да симулираш че не знаеш къв ден е) и когато отидете (още по ефектно по залез) да и покажеш вашето си табло и може да добавиш някоя дрънкулка(гердан,гривна..) обаче там момента е по тънък защото трябва да знаеш как да я подариш!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си