Здравейте аз съм на 19 години, а момичето което харесвам е на 14... Познаваме се от близо 6 месеца.. в началото нямаше нищо, бяхме приятели.. Декември обаче почнах да изпитвам силни чувства към нея... Споделяхме си всичко.. Просто в този момент разбрах, че тя е перфектната за мен! Казах и какво чувствам, но тя не отвърна със същото... Останахме приятели, защото тя наистина не искаше да ме губи като такъв... Нали се сещате обаче, че за тези вече 2 месеца аз продалжавам да изпитавам още по силни чувства към нея.. Даже немога да погледна друго момиче ... Направо незнам ако си хване приятел сигурно ще се побъркам.... НЯМА начин да задълбая чувствата навърте в мен докато подържаме всеки ден контакт...
Въпроса е трябва ли да прекратя приятелството, или да се надявам, че някой ден ще се зародят чувства в нея към мен? Да продължавам ли да се надявам или не? Просто немога вече... ходя като призрак всеки ден.. мисля само за нея... трябва да направя нещо....
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО МОМИЧЕ НА КОЕТО СЪМ СЕ РАЗКРИЛ НА 100%... Нито родителите ми нито сестра ми знае неща който съм казвал на нея ... същото важи и за нея... незнам просто защо се дърпа ... и най-лошото е, че се прави все едно не е станало нищо.....