Въпросът ми е както към момичетата, така и към момчетата. Как разбирате изразът "момиче с класа"? Много ми е интересно, защото съм била във всякакви ситуации и винаги всичко се приема по различен начин.. сякаш всеки си го тълкува различно. Никога не съм имала поведение на леко и нагло момиче, но винаги е имало хора, които са приемали действията ми като такива. Напоследък много често се чувам по телефона с едно момче. Той е на 25, но между нас няма нищо сериозно. Той е със завидно самочувствие, уверен в себе си и понякога се държи доста провокативно. Винаги се старая да се държа на ниво, но сякаш все нещо бъркам.. и не е само с него. На всички ни се е случвало да ни задават неудобни въпроси, но какъв е отговорът? Когато се опитам да сменя темата, за него изглеждам като наивно момиче, което просто се притеснява, но реша ли, макар и леко да намекна отговорът, той го приема сякаш нямам никаква гордост и му се връзвам на акъла. Защо когато искаш да покажеш, че не си поредното лесно момиче без никакво самоуважение за повечето момчета започваш изглеждаш скучна и странна ?