Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
Ти поне си спиш, докато той в 4 часа си мисли за теб и най-вероятно мастурбира пред компа. Прекалява с глупостите. Полезно е да те ебава, но не нон-стоп. Повечето в скайп и по телефона са много отворени, но на живо се насират. И момчета и момичета. Другият фактор е, че само си говорите. Файда от телефонен булшит няма. Ако досега не те е поканил да излезете, го отпиши. 5-те пропуснати повиквания са още един признак, че е малоумник. 1-2-3 айде.. ама 5? Смятай до колко часа след 4 сутринта е седял.

А до класата.. какво е жена с класа? Дефиниция? За мен такова нещо няма. Всеки си го разбира по различен начин и може би няма жена, която да си мисли, че не притежава класа. Пълни глупости са това. класа...
Той си пада нощтна птица и е нормално ако изобщо си мисли за мен да е в 4 през нощта след поредния бар. А колкото до това колко е отворен на живо, видяхме се скоро, но беше за много кратко и нямаше възможност да си поговорим дълго. След това, което той ми каза, наистина си мислех, че съм се унижавала, като съм му вдигала, но сега като се замисля - може и да не съм била аз. Все пак аз никога не съм го търсила, винаги той ми се е обаждал и ако не може да оцени дори това, че съм предпочела да говоря с него вместо да си спя и го приема с насмешка - явно не си заслужава.