.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на djipsito
    Не е задължЕ да казваш "не обичам да си пия кафето сама", може и "Ела да пием по едно кафе, тъкмо за компания".. Знам ли ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Мисля, че ще се получи. Пробвай и ще разказваш. Пия Шуменско.
    хаха добре

а иначе джипси, нямаше да го казвам точно по тоя начин, просто ми прозвуча добра идея да пием кафе у дома сутринта..не знам
    утре или вдругиден ще отида пък каквото стане..и да стана за смях, много ми пука :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, а направо да му каже "Извинявай, ще дойдеш ли да ми го вкараш?" не щеш ли?
    Малко стил трябва да има.
    Ми има идея да завинти китайска крушка, която да даде на късо и да стане "заварка" към полилея. Пичът ще се измъчи, докато я махне и докато той се поти, тя ще цъфне с поднос кафе+сладки, а ние ще чакаме включване от мястото на събитието.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на cyclops
    Хмм чудих се дали не можеш да му пуснеш нещо закачливо в пощата ( естествено адресирано до него)...не знам още какво, но това ми хрумна като идея. Иначе идеята с кафето е добра ама да отидеш директно на вратат и да му кажеш айде да пием кафе...не им се вижда най-добрата. Аз бих избрала по-закачлив подход.

Мега фен Аватара на babity
    Оооо! *завижд* Бахти искам и аз съседи!!! Как можаха да ме сложат на моминския етаж!

Между другото, миналата година имах едно малко туристическо котлонче и трябваше да се отвие една работа за да сменя кенчето вътре. И от нямане накъде почнах да обикалям по етажите. Точно под моя апартамент попаднах на на двама батковци и помня, че беше голям майтап, 'щото мен ме беше страх от газта, а те да не го счупят. Ходила съм и да ми отварят бутилки с вино. Мисълта ми е, че само трябва да намериш някакъв повод, независимо какъв ще е, неговата реакция 100% ще е "едвам ме нави".

Супер фен Аватара на djipsito
    Ааааааааа, стига беееее, за кво живея сред изнежнени лигльовциии ((( Моя съсед е голям сладур, ама е по-малък и бяхме в едно даскало и ми е много нежен и е прекалено голям гъзар... А, май ми е адаш също..
    Някоя от вас ако има готин съсед в излишък да го дава насам ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Като надуят музиката, качи се и шеговито им се скарай, така ще разберат майтапа и ще тръгне лафчето. Говори си най-много с твоя пич, че да не ти се лепне някой друг и да се чудиш к'во да правиш
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Зарежи го тоя срам и давай смело ;д и после кажи резултата, ако може де

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ааааааааа, стига беееее, за кво живея сред изнежнени лигльовциии ((( Моя съсед е голям сладур, ама е по-малък и бяхме в едно даскало и ми е много нежен и е прекалено голям гъзар... А, май ми е адаш също..
    Някоя от вас ако има готин съсед в излишък да го дава насам ;д
    ми петима са, единият само е зает и въпросният, значи имаш избор между трима давам ти ги ако искаш

а иначе днес ходих три пъти -.-
    обаче първо май беше рано и спяха, после не си чуха вратата, щото ме беше страх да чукна по-силно :Д
    та като се прибере в понеделник ще има vol.2

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    проблемът е че той живее с още 4 момчета :Д
    и ме е страх, че ако отида да го потърся и го поканя да пием нещо някъде другите ще го/ме ебават :Д
    макар че не се познаваме кой знае колко : )
    Колкото повече, толкова по-добре..

Повече от фен Аватара на antineutral
    Пазари се за четворка белот с него/съквартирантите му. Действа много добре. След като ги поопознаеш вече можеш да пробваш и с кафе.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Пазари се за четворка белот с него/съквартирантите му. Действа много добре. След като ги поопознаеш вече можеш да пробваш и с кафе.
    ааа не!
    аз с момчета белот не играя (много викат по мен :Д )
    а и аз не искам да ги опознавам тях, а само него :]
    мерси все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си