Живея в Лондон от около половин година.. През седмицата ходя в английско училище. Таа от някъде 2-3 месеца се заглеждаме с един (преди пуснах тема за същия въпрос, но не можах да направя това, което ми казаха-да му кажа какво чувствам). Много ми харесва, но само се гледаме. От приятели разбирам, че първоначално имал едно гадже, после си харесвал друга.. Преди няколко дена го видях - галеше някакво момиче по косите, а тя му лежеше в скута. Забога зяпаше ме всеки ден, а иначе си движи с други момичета. Какво трябва да означав всичко това?! Да ме харесва, да не ме, просто да си ме гледа, да му кажа ли му, да си мълча ли?! Посъветваха ме да му кажа, но като си събрахме сивото помислихме, ако просто си ме гледа за заблуда на гаджето си и ако приемем факта да му кажа да ми се изсмее в лицето?! Знам, знам.. Всичко ще кажете "иди, кажи му, преодолей страха си"; "Не сме врачки, не знаем какво чувства!", но момента е сериозен, спешен, не ми трябват безмислени коментари. Моля ви кажете как да постъпя, страх ме е да не ми се изсмее в лицето, ако му призная. Напоследък обаче като мине покрай мен не ме гледа, днес мина, дори не си вдигна погледа, гледаше в земята. Обимслях да го накарам по някакъв начин да ревнува, примерно, ако видя, че пак ме гледа, а има хора наоколо, да се правя, че зяпам някой друг, усмивки, намигвания, туй-онуй.. Но не знам, търся сериозен съвет, моля ви се за свесни отговори! Благодаря ви!