- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пак аз и моите драми :Д
хехе здрасти
пак съм аз :Д (естествено)
имам ужасно секси съсед, студент, учи английска филология и често идва да ми иска прахосмукачката :Д
имам му номера (от тати, че му го беше взел да му звъни като е силна музиката и ми го даде поради същата причина)
нямам фейсбук, знам само как се казва
идеи за действие? :Д
Съседката идва за сол. ;д Е то като сте съседи е по-лесно. Винаги можеш да отидеш при него под претекст, че искаш нещо, да се заговорите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е може само да завиждат момчетата, че тях няма да ги огрее. Пък и именно, че не се познаваш с другите, не трябва да ти пука много, много.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абе, маце, момчетата са студенти, отдавна са минали етапа с ебаването. Пък и ако те е ебават, ще е нещо добродушно и просто им го върни с усмивка![]()
Намери си повод да го заговориш, вкарай малко чар, закачай се, без да се притесняваш колко ти личи. Ако не те покани сам, покани го ти![]()
Аааадавай! Не вярвам, че ще те бъзикат, както каза Пантерката. Най-много да ти се усмихнат и него ще го закачат, ама момчешки им работи. Съседи сте, отиди при него, искайки му нещо, намерете нещо, което и двамата харесвате, а оттам нещата ще потръгнат.
обмислях го, ама за съжаление скоро нашите няма да ходят някъде, тоест съм сама сутрин, тоест ще е странно да го каня така :Д
а иначе, съседи сме, ама какво да му поискам? :Д те са на квартира и повечето неща , които има вкъщи дори ги няма у тях..абе схванахте ми мисълта..
сега се моля да пуснат музика :Д и да отида да им ''се скарам'' и да го заговоря нещо..
абе като някоя първокласничка съм :Д ужас.![]()
"Добър вечер съседката идва за сол"
На всички им е ясно за какво отиваш у тях. Не са расли в саксия. Така че няма смисъл от предтексти, отиваш у тях или гоканиш у вас. Що? Щот сте съседи и искаш да си приказвате.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сутрин е време за пиене на кафе, така че може да го поканиш на сутрешно кафе по съседски. Причина - "не обичам да си пия кафето сама, свикнала съм все да има някой около мен и да си говорим". Следва "ще дойдеш ли за компания?", придружено с миловидна усмивка и работата е опечена.
Ех, искам и аз готина (и свободна) съседка.![]()
Welcome to the Jungle...
Че кой не иска свободна и готина съседка. Иначе може да го помолиш да ти помогне да смениш някоя уж изгоряла крушка
Аз пък ходих да искам прахосмукачката на една лелка с дебела котка![]()
Поздрави го с Алармата и ще разбере намека ти ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Английска филология, викаш.
Помоли го да ти помогне за някое домшано, обаче без да се правиш на тъпа и че не знаеш английски, кажи му, че се колебаеш между *еди-какво-си* и *еди-що-си*.
Но според мен съседите могат да си общуват по-свободно и не е нужно да си търсиш някакъв предтекст, за да говориш с него.
А, ако се сприятелиш с другите три момчета и им покажеш,че си пич няма как и защо да те ебават.![]()
Давай смело!И не го мисли толкова![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ти гей ли си че си падаш по момчета или беше женско ? иди се запознай с него момчетата харесваме инициативността у женските
женско съм бе :Д
bloodyF=>F=Female=женско :Д
знам, че момчетата харесвате ние да сме по-инициативните, ама пустия срам ще ме довърши
а иначе да го питам нещо за английския не става, щото как да ви кажа,, в тоя университет и магаре да си влизаш да учиш нещо :Д в смисъл, че надали е кой знае колко добър или по-добър от мен :Д (минутка за реклама)
както и да е, май момента със сутрешното кафе най- ми допадна
То това е без значение, крайната ти цел е да намериш по какъв начин да го заговориш, а не да си направиш вярно домашното.
На мен това "не обичам да си пия кафето сама" ми звучи като "изгоря ми крушката, би ли дошъл да я смениш", но пък и за нищо по-добро не се сещам в момента.
Пиши после какво е станало.