- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пак аз и моите драми :Д
Не е задължЕ да казваш "не обичам да си пия кафето сама", може и "Ела да пием по едно кафе, тъкмо за компания".. Знам ли ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хмм чудих се дали не можеш да му пуснеш нещо закачливо в пощата ( естествено адресирано до него)...не знам още какво, но това ми хрумна като идея. Иначе идеята с кафето е добра ама да отидеш директно на вратат и да му кажеш айде да пием кафе...не им се вижда най-добрата. Аз бих избрала по-закачлив подход.
Оооо! *завижд* Бахти искам и аз съседи!!! Как можаха да ме сложат на моминския етаж!
Между другото, миналата година имах едно малко туристическо котлонче и трябваше да се отвие една работа за да сменя кенчето вътре. И от нямане накъде почнах да обикалям по етажите. Точно под моя апартамент попаднах на на двама батковци и помня, че беше голям майтап, 'щото мен ме беше страх от газта, а те да не го счупят. Ходила съм и да ми отварят бутилки с вино. Мисълта ми е, че само трябва да намериш някакъв повод, независимо какъв ще е, неговата реакция 100% ще е "едвам ме нави".
Ааааааааа, стига беееее, за кво живея сред изнежнени лигльовциии((( Моя съсед е голям сладур, ама е по-малък и бяхме в едно даскало и ми е много нежен и е прекалено голям гъзар... А, май ми е адаш също..
Някоя от вас ако има готин съсед в излишък да го дава насам ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Като надуят музиката, качи се и шеговито им се скарай, така ще разберат майтапа и ще тръгне лафчето. Говори си най-много с твоя пич, че да не ти се лепне някой друг и да се чудиш к'во да правиш
Зарежи го тоя срам и давай смело ;д и после кажи резултата, ако може де
ми петима са, единият само е зает и въпросният, значи имаш избор между тримадавам ти ги ако искаш
а иначе днес ходих три пъти -.-
обаче първо май беше рано и спяха, после не си чуха вратата, щото ме беше страх да чукна по-силно :Д
та като се прибере в понеделник ще има vol.2![]()
Пазари се за четворка белот с него/съквартирантите му. Действа много добре. След като ги поопознаеш вече можеш да пробваш и с кафе.