Извинявам се ако не съм в точния раздел но искам да помоля за съвет имам връзка с момиче от 1година и 3 месеца тя има дете което мен не ме притеснява двамата сме на по 30години през първата откогато се познаваме ходихме на море на риболов на всякаде Обичаме се много всичко започна от август месец майка и си дойде от испания и започна дая принуждават да заминава за испания с ултиматом че ако не тръгне ще я оставят да се мъчи като нямали даи помагат ок замина за испания мина месец аз неиздържах и доидох при нея вече 6 месец тя е без работа аз 4 месец имам билет на 20 март сега и си говорихме да си тругва с мен аз имам сериозна работа в българия обаче майка и почна да и мрунка каза на баща и тои се расърди заплашват я и аз сега сум в такова кофти положение че няма на каде обичамя много немога без нея а тук нещата в испания са много зле няма работа няма нищо майка и казва на баща и че сум и деиствал зле а аз искам семейство с нея но уви незнам какво д аправя вече МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
Вие сте на по 30 и сте марионетки на нейните родителите?
Ми... в тоя случай си заслужавате квото ви е сервирано. Ако се имате за толкоз самостоятелни тя да си хваща куфарите и да се връща с теб в България, майната им на родителите, щото тва тяхното е терор. Тя ще си намери работа а дотогава ти ще се грижиш за нея. Бъдете сплотени и си дръжте на вашето пред родителите. Могат да приказват много, но реално само заплашват. Нямат права върху вас.
А ако тя не иска да се върне с теб - прибери се ти и си живей живота без нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House
Това е тиин форум. Не знам въобще как мъж на 30 години ще седне пред екрана на компютъра си, за да пише теми във форуми, за това как да постъпи. Абе, на 30 си! Ставай от компютъра и се дръж като мъж. А и тя, с какъв акъл на 30 и с дете, ще се води по свирката на родителите си? Да не би да е дете?! Не, зряла жена е. Боже, заслужавате си го. Или си стягате парцалите и се махате, или ти просто си тръгваш сам. Във всеки случай, положението ви е доста жалко.