.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

домашна тренировка

искам да попитам за някакви упразжнения в къщи за ръце и крака нямам никакви уреди мислех си с шишета на какви упражнения ? и да попитам ще ми порасне ли евантуално ръката като ги правя моля без тъпи коментари и да почна фитнес питам ви да вкъщи и дали ще стане нещо не искам да стане 40 ръка просто да порасне леко защото сега ме е срам да кажа и колко е сиг едва 20-2 и дали ще порасне ?

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    вземи си поне един лост за врата - по 20 лева са или излизай навън , има достатъчно а във вас можеш да правиш различни видове лицеви опори и кофи
    с шишетата едва ли ще ти е удобно, а за крака можеш да правиш клекове ,напади ,подскоци
    Този който не пада, не се изправя.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Първите месеци растеше с 2 см ,след това расте много бавно с някакви незначителни милиметри .Прави лицеви опори ,набиранки ,кофи ама здраво първите 3-4 месеца =

ходи на фитнес

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    може като ходиш на лост, ако знаеш какво правиш да вдигнеш евентуално следващата зима 3 санта до лятото, ако си редовен и знаеш какво правиш и ядеш.......
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

някои ще ми каже ли упражнения за вкъщи малко по просто обяснени защото не им зн имената ?

От година и половина (почти) си тренирам в дома,имам 2 гирички по 6 кила и дъмбел 16-ка.Правя лицеви опори,дигам гиричките и толкоз,не правя нищо кои знае какво,идеята ми не е да иам гръб като радиатор,ами просто да съм във форма,а и честно казано има ефект .Така че взимай гиричките и почвай да дигаш,трябва и постоянство.А вече ако искаш да си машина трябва да ходиш на фитнес,в домашни условия ще ти е малко по трудно

http://www.bb-team.org/ влизай тука..и действай.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    във vbox7 имаше клипове с упражнения за домашна тренировка

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Точно вкъщи много, много трудно ще направиш каквото и да е тяло. Щом не искаш да ходиш на фитнес, можеш да ходиш на лостове. А вкъщи си вземи поне 2 дъмбела (гири) по 5-10кг или там, колкото ти решиш и можеш да правиш най-различни упражнения. От обикновеното сгъване на ръката за бицепс, до упражнения за рамо от легнало положение. Крака... не знам как ще направиш вкъщи честно казано И пак казвам, ако целта ти е да качваш мускулна маса - трябва фитнес. Не те карам да ходиш, просто вкъщи ще ги качваш много трудно тия сантиметри на ръката
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе хора, имам доста опит с тренировки вкъщи и ако знае какво прави, момчето може да има дори по-добри резултати от тези в залата, само му трябва един дъмбел 10кг
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    абе хора, имам доста опит с тренировки вкъщи и ако знае какво прави, момчето може да има дори по-добри резултати от тези в залата, само му трябва един дъмбел 10кг
    точно това е че нямам никакъв опит и питам вас ще си взема две гирички по 10 кг но какво да ги правя нз какви упражнения да правя

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    значи мога да ти направя програма за трениране, но и диета трябва пич и трябва да си познаваш тялото и изобщо трябва всички режими да са ти почти на 6 !
    sapphire5

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    значи мога да ти направя програма за трениране, но и диета трябва пич и трябва да си познаваш тялото и изобщо трябва всички режими да са ти почти на 6 !
    ок съгласен съм нищо не ми стрва да опитам

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    добре... не знам дали ти е лесно да качваш лятото защото някои и така качват, но като за начало направо ще почнеш на сплит, и да си тренирал и да не си, в началото дава добри резултати, предполагам че знаеш малко и ще ти направя сплит програма

1 ден: Бицепсово сгъване, Концентрично сгъване, Чуково сгъване, Трицепсово разгъване, Трицепсово разгъване зад врат, Кик-бек
    3 ден: Гребане, Широко гребане, Мечка, Пулоувър (лягаш на земята без да си отлепяш гърба от нея), Повдигане на раменете с дъмбел
    5 ден: Избутване на дъмбели от лег, Флайс, Лицеви, Пулоувър (прави го на стол), Коремни преси с диск зад врата, Повдигане на краката от лег,
    7 ден: Клякане (с дъмбела зад врата), Клякане с подскоци, Повдигане на пръсти с дъмбели, Раменни преси, Хибридни Арнолд преси, Разтваряне на ръцете встрани с дъмбели

Това ти е програмата, знам че на някои упражнения може да ти е лек дъмбела, но просто няма друг начин, а ако спазваш и диета, старай се ВВД, казвам старай се, защото не е лесно да се спазва, и отделяй повече време за сън и ти пожелавам Успех!
    sapphire5

Супер фен Аватара на slicky
    Разбери бе момче, не е важно колко упражнения правиш,важното е да има растеж в килограмите. Като тренираш у вас няма да имаш такава възможност,така че ходи на фитнес. Обема не заменя интезнивността!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Стига сте казвали, че е невъзможно, защото е възможно! Не е даже много трудно, просто трябва изградена воля и да знаеш какво правиш и кое е най-доброто за теб, това е всичко.....
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си