Здравейте. Аз и приятеля ми сме заедно от месец.Още много преди това аз имах проблем с едно момиче , което също се занимаваше с него.Имам предвид че тя много го харесваше и ми беше направила проблем че се навъртам около него , но аз тогава не бях особено заинтересована и реших да отстъпя. С течение на времето с него си паснахме и се събрахме.
Преди една седмица обаче той беше излезнал и едни от моите най - добри приятели го бяха видяли с това същото момиче за което става въпрос по - нагоре . Казаха ми че са се целуват и разбирасе на мен ми стана много криво.Още същата вечер го попитах дали е истина а той категорично отрече.Един час ми обясняваше че ако е искал да направи нещо подобно е щял да бъде по - предпазлив и т.н . Аз (глупачката) му повярвах , въпреки че това ми беше казано от хора които никога не биха ме излагали за подобно нещо. И миналата вечер видях хронология в която тя го пита защо е искал това което се е случило в сряда (когато са ги видели заедно) да остане скрито покрито . По думите и ясно личи че се е случило нещо . След дълго чудене върху това дали да си затворя очите или да му кажа...реших да му пратя това което съм видяла. И той разбирасе пак казва че не знае за какво говори , че не искал нея .. че ако искал да го направи щял да бъде по предпазлив .. ядосваше се, казваше че ще я намери и ще и "строши" главата , защото тя била причината за нашите караници .. Повтаряше че не е така , а единственото което го питах аз беше какво е имала предвид .. и отговора който получавах беше "не знам" ...
Въпроса ми към вас е .. и сега какво !? Не му вярвам въпреки че когато говорихме му казах обратното просто за да прекратим тази тема.Не знам какво да направя.Мога да му простя но как като той не признава.Единственото което искам е да каже истината но той нямал да признае че е направил нещо което не е ....
Ще съм благодарна да чуя някоя друга гледна точка и коментар .. )