.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на toad
    Миличка , не искам да бъда груб , но не си компетентна по темата ,а в такъв случай , както каза и cold , е по-добре човек да си мълчи . Това с учителят по английски няма да го коментирам , отново се изказваш неподготвена ,а за правото е смешно да даваш съвети изобщо, щом дори не знаеш , че няма бакалавърска степен там . Сега усети ли се , че с подочуване нещо по кафетата или от приятели на родителите ти не става ?
    Последно редактирано от toad : 03-03-2012 на 12:33

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Правистите излизат магистри директно! Да си кажа скромното мнение. От няколко години насам го има това пренасищане на кадри. Има пре много прависти , а малко работа. Познавам хора,които са го завършили преди 3 години, с отличие, но работят като секретарки или се занимават с нещо далеч от тази специалност. Ако искате да учите право - не в България. Ако си мислите ,че можете да успеете тук ,трябва да сте извънредно добри и способни, да не говорим,че дори и да сте толкова добри, ви трябват връзки,и то стабилни връзки!
    maDamn

А при туризма как стоят нещата

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    По моите наблюдения не е много добре, но кой както се оправи.

Сега се сетих за една подробност - като си пишеш темата по БЕЛ, разрешено ли е използването на цитати? Също и когато полагаш ДЗИ, откъде се вземат цитати?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от distance Виж мнението
    Сега се сетих за една подробност - като си пишеш темата по БЕЛ, разрешено ли е използването на цитати? Също и когато полагаш ДЗИ, откъде се вземат цитати?
    Каквото ти трябва, си го има под зададената тема като извадка от текста или цитат. Хубаво е да знаеш наизуст някои цитати. Не е толкова трудно да ги запомниш, защото така или иначе ги дъвчеш от 5-ти клас.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Сигурни ли сте, че положението с правото е толкова трагично ? Завършилите в СУ също ли имат толкова нищожен шанс за реализация ? Аз съм се ориентирал натам, но щом хора с преки наблюдения казват, че има чак такова пренасищане, наистина се замислям дали не съм се ориентирал в грешна посока. Няма как да съм 100% сигурен, но наистина вярвам, че притежавам качества да стана много добър юрист. Ако обаче не получа никакво поле за изява, просто няма смисъл. Все пак, нито съм богат, нито имам връзки. Въоръжен съм единствено с огромното желание да уча, да се обогатявам и да доказвам себе си. А по-интересна и динамична работа от тази на прависта трудно мога да си представя... И не знам, сега наближават изпити и наистина се колебая. Дали не е по-добре да запиша "Международни отношения" + някаква магистратура (която може и да изкарам в чужбина) ?

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    От СУ имаш най-голям шанс да се реализираш след като завършиш, но трябва да си един от първите. Ако имаш пари или пък контакти няма значение къде ще учиш.

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    От СУ имаш най-голям шанс да се реализираш след като завършиш, но трябва да си един от първите. Ако имаш пари или пък контакти няма значение къде ще учиш.
    Най-точният пост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си