.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля, помогнете....

Момче съм, на 15 години.....имам един проблем с космите....... имам около пениса и по тестисите, това е нормално......но също така имам и по самият пенис, по-лошото е, че стигат и до главичката (по нея слава Богу няма как да пораснат)..... мисълта ми е, как е най-добре да ги махам ? Малко са, за 10-на мин с пинсетка и ще ги махна (по самият пенис), на болка търпя много. Другият вариант е с епилатор.... или пък депилиращ крем, но с него трябва да кисна 15 мин, изстънява кожата и не винаги премахва всичко...... Много Ви моля, давайте съвети, благодаря Ви предварително !

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Най-добре карай с пинсетата.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    С пинсета , ти ок ли си?! Китайско мъчение да си приложиш , повече ще издържиш! Епилатор там не пускай... депилатоар също, химикали са това. Кола маска е идея...не знам сега мъжете какво ще кажат, но принципно е най-ефективна!
    maDamn

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Според мен са доста по-тънки от тези около пениса,така че едва ли ще го боли толкова.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Кола маска е идея...не знам сега мъжете какво ще кажат, но принципно е най-ефективна!
    С колата маска има голям шанс като го дръпнеш да си отлепиш пениса, не го препоръчвам (шегувам се) ама
    Адски болезнено е там ;x
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на djipsito
    Кола маската за мъжете е вредна най-вече ако се премахват космите от топките, май. Така съм чувала.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Бръсни се на контра
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Бръснача или крем епилатор, но виж кой става за интимна зона. Безболезнени са и мъжките тримери. Те си имат приставки за чувствителни зони.

:O Вие добре ли сте... кола маска на ташаци и пенис... кой е този психопат, който ще го направи това, искам да го видя... най-много да му останат топките по колата маска. Според мен лекично със самобръсначка ще е най-лесно и безболезнено

С пинсетата не ме боли, както споменах имам висок праг на поносимост на болката, въпросът ми е кой метод е най-траен и безвреден?!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    С парички на лазерна епилация.

А да ми кажете г/д как вървят цените в София за лазерна епилация ? Чувал съм, че са много скъпи, от порядъка на 1000 лева, за съжаление такива суми не мога да отделя....надявам се да не съм разбрал правилно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си