- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как мислите беше ли рано
Аз съм на 15 направих си севтето на 14 години и правих секс със приятелката ми която е на 16 тя беше детствена правихме го вече 3 пъти и тя иска всеки ден общо зето аз съм надарен така казано члена ми е 17 - 18 см как да и кажа че немога секи ден и дали за вас е рано
Ние не можем да ти кажем дали е било рано. За всеки е индивидуално - едно момче би било готово на 14, друго на 20. Различно е.
А иначе, поговори с приятелката ти. Така като чета, тя все едно е с теб само за чукането. Кажи и че не си секс машина.
Казваш, че не ти се прави секс и толкова. Ние ли да говорим с нея вместо теб?
А размерът на члена няма нищо общо с честотата на сексуалните актове.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Толкова ли беше нужно да споменеш дължината на пениса си. На фона на останалото, което беше тръгнал да казваш прозвуча като : Днес времето е чудесно! Моамар Кадафи е мъртъв.
По темата: Пробвай, като изполваш устата си![]()
Тя какво пита ли те? Или направо ти скача? Понякога е трудно да се откажа, ама не е невъзможно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не че не ми се прави просто секи ден е прекалено а ме се е случвало направо от вратата още не съм се събол да ми скочи
хахахаха, ти по добре се радвай, че е такава, а не е от тези, които те държат по 1 месец на сухо.
Досега не бях чула за момче, което отказва така секс, ама разни хора, разни идеали ..
Говори с нея за това, иначе няма как да стани. Кажи й, че не искаш всеки ден, но гледай да не те разбере погрешно и да си помисли, че не те привлича
Интересно ,интересно , не можеш да пишеш ,ама можеш да чукаш...да,то за тва не се изисква кой знае колко акъл...
maDamn
И кое ти е развихреното викаш ?
Да питам, ти мислиш, че си почнал рано със секса и сега си решил да спреш докато не станеш на х години, или просто мислиш, че да го правиш всеки ден е глупаво ? Или просто не ти се прави ?
Първоначално написано от antifashionshit
Хехехех, проблема на неопитните момчета.
И все пак, кажи й квото чувстваш-не ми се прави секс и тва е..или пък пробвай орално.
pone se nauchi che dewstven kak se pishe a puk dali e bilo rano to tova zawisi ot momicheto!!!
Защо ли и аз го имам това чувство? Особено за числата ^^
Абсолютно нормално държание за всеки един индивид, който до сега не го е правил... ще го правите 1 2 месеца редовно и после ще утихне (особено ако я вкараш в еднообразието) така че давай докато ти дават и стига си се оплаквал.. ;]
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Като ти гледам правописа.. иде ми да се хвана за главата направо.
Рано ти е било да си губиш девствеността.. при положение, че дори не знаеш как се пише тая дума.
На тебе к'во ти пука едни непознати от някакъв си форум к'во мислят?
Ти ако си e6ал аз съм тракторист бе майна.. Ти не си e6aл, ти си спрял!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!