.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Фитнес упражнения и диета !

Здравейте
    Решихме се с една приятелка от Понеделник (27.02.2012) почваме да тренираме упорито във фитнеса. Сега изниква въпроса какво да правим във фитнеса :С Фитнесът е добре оборудван така че ще можем да правим всякакви упражнения - Чакам помощ )
    И диета естествено ни трябва. Искам да сваля около 5кг. за 4-5 месеца, това ще рече че искам да свалям до 2кг на месец. Разбира се че не искам само да свалям искам и да се стягам така че тук чакам вашето съдействие как с правилната диета да свалям и да се стягам. Ям всичко без грейпфрут - просто не ми харесва вкуса.Проверих няколко диети на "звездите" на Америка, но не ми се иска да стоя гладна. И най-важното - Първа смяна съм в училище и до голямото междучасие (от 9:00-до 9:20) умирам от глад! Как да се справя с този проблем?

Благодаря предварително на хората които ще се опитат да ми помогнат!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Виж този сайт http://fitnesinstruktor.com/koia-dieta/ за диета и упражненията в къщи са много добри и изморителни(виж и тях), дори са много по-уморителни от фитнеса поне по мои наблюдения.И са безплатни.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Благодаря ти. Сега проверявам!!

Други мнения дали ще получа? D

Аз лично отслабнах за 1 месец като не ядох бял хляб вечер. Задължително закусвах, обядвах, а вечер ядох нещо леко. Също пих и много вода - около 2-3 литра на ден и правих едни упражнения за стягане. Отслабнах с около 2-3 кг.

Аз от 2 дни съм на 90 дневна диета за сега уж всичко е добре,аз също искам да отслабна и да се стегна..освен диетата правя и коремни преси...също клякания и ходя до последния етаж и обратно по няколко пъти .Преди да започна диетата бях 52 кг.сега съм 51 ,дано има положителен резултат И искам вече да се оправя това време и да мога и да тичам...
    ПЛОВДИВ

90 дневната я правих миналото лято и от Юни до Август нито 1кг не свалих въпреки че спазвах диетата стриктно. Просто не беше за мен.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Значи ето какво ти предлагам аз. 1-во трябва да отслабнете за тази цел ви трябват кардио упражнения и диета. За кардиото : скачане на въже , тичане , велоергометър , степер. За диетата : не е нужно да гладувате, яжте здравословно примерно варени яйца, кисело мляко , риба , бяло месо, печени, не пържени картофи , сандвичи от време на време с пълнозърнест хляб , плодове и салати. Сутрин щом сте 1-ва смяна и сте гладни преди да излезнете примерно изяжте 1 варено яйце. Тук да кажа диетата е с цел здравословно хранене, което също помага за отслабване. След като видите резултат от кардиото и здравословната диета и свалите мазнините почвате стягането. Всеки ден правите упражнения само за 2 мускула примерно днес за горна част на корем и бедра, утре за долна част и дупе и т.н. след това почивате 1/2 дни и после почвате на ново като продължавате да се храните здравословно. Не съм професорка или многознайка, но мисля, че това ще ви помогне и ако е така много ще се радвам

betty-dimitrova всъщност май се изказа най-добре. Ще започна така за сега и после ще си сменя тренировката. Благодаря адски много Само че за закуска едва ли ще имам време да ям варено яйце защото нямам време да го варя..ще ми трябва нещо по-бързо - например мюсли ама едва ли ще издържа така до обяд пък и веднага след училище ще ходя на фитнес и това пак ме затруднява. Явно ще ям една филийка сутрин преди да замина за училище пък в училище мисля да ям Активиа(закуска).

Мерси!

Яйцето си го свари вечерта аз така правя. Btw до сега бях на подобен режим, но съм малко несериозна и все нещо ще пропусна да направя, да си хапна нещо мазничко и така... и аз като вас реших от утре да почна всичко да си правя да не се отклонявам от режима с изключението,че започвам направо към стягането, защото вече отслабнах. Ако искаш пиши ми на лично, ако имаш някакви въпроси и задължително искам да се похвалиш, ако си доволна и съответно да се оплачеш, ако не си :д

И моля, пак заповядай :р

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Напротив.. Това с - Първо сваляне после стягане си е чиста глупост ! Просто правиш двойна игра.. И си губиш времето..

Правиш си подходяща диета за свалянето на ненужните ти килограми и съответно си стягаш тялото със съответните упражнения.

Обаче бъди сигурна, че с една "филиика" сутрин и с една активия в училище нищо ама НИЩО няма да излезе от тая цялата история.

Е както кажеш, но все пак ще е много по-лесно стягането, ако преди това са изгорени мазнините.

Еми то е близко до акъла тва.. Обаче ти явно не си прочала първото ми изречение.

Ох както и да е, важното е момичетата да получат желания резултат.

Ем да.. Но по твоите изказвания ще го получат в пъти по бавно и трудно. Което едва ли искат.

Добре хубаво имам грешка казах,че не съм професорка и многознайка просто дадох предложение от изводите, които имам.

@Тарикатче,защото винаги гледаш да се заядеш с хората?

Щото ми е гyсто

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Щото ми е гyсто
    Престани да се заяждаш, майна... не е нужно всички да разбират колко сме лошички майничките!
    Към авторката... по- добре си взимай някакъв плод за училище, много по- добре ще е от Активиа закуска, защото там има всичко друго освен мляко.
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Аве няма да се правят на много оборотни ве . . Заяждал съм се.. Що да се заяждам? Просто и казвам, че пише пълни простотии.

Ае стига,че оспамихТЕ цялата тема на детето . .

Ти май наистина обичаш да се заяждаш... Не се правя на оборотна и си признах грешката, защото както казах не съм професорка... Можеше просто да кажеш, че имам грешка, но както и да е

betty-dimitrova http://vbox7.com/play:aff01311 поздрав

Здравейте!
    Аз пък търся диета за качване на килограми. Освен упражнения, които правя всеки ден трябва ми и хранителен режим. До колкото четох трябва да си изчисля Kcal за една седмица и да си направя такъв режим, че да ги увелича с 500 (на ден). Имате ли някакви идейки за режим, който да спазвам?

Хахахаха мерси подобно (bow)

Колко килограма си в момента?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си