С приятеля ми сме заедно от около 9-10 месеца и по принцип всичко е наред, имали сме си и скандали и тнт, но като цяло няма някакъв кой зн какъв проблем м/у нас, освен парите....работата е там, че неговото семейство е бедно , моето не мога да кажа богато, но родителите ми имат възможност да покриват нуждите на семейството нормално, без лишения и тнт. В началото проблема с парите не беше толкова голям, но напоследък започва да назрява все повече. Имам чувството, че съм се откъснала от средата си, почти не излизам, стоим с него само в къщи понеже той няма пари за кафе, за ресторант или каквото и било др. Ето например оня ден понеже нямаше пари за кафе поканих приятелките си с приятелите им в къщи да гледаме филм и някой предложи да поръчаме пица и ето не може приятеля ми няма пари и така не поръчахме....понеже стоим постояно у нас като купувам нещо вафли или др винаги по 2 щото гадно аз да ям той да стои и да гледа нали и никога не казва даже да даде някакви пари или той да купи някога нещо което е разираемо при положение че няма пари......Не знам имам чувството, че зарди него съм се изолирала и не мога да водя социалния живот, който съм свикнала...забравих какво е кино, расторант или даже кафе....не искам той да ми плаща просто вече ми писна да се съобразявам с това, че той няма дори на себе си да плати, писна ми само аз да пазарувам за в къщи и той само да яде, а даже оня ден ме изнерви понеже не му харесвало и нямало да яде гладен щял да стои и му казах да си ходи у тях да си яде лещата...говорила съм с него да си намери работа, той казва че щяла да му пречи на университета и така нищо не прави по въпроса, не знам вече не искам да продължавам така, виждам че той по никакъв начин не търси поне начин да изкара някой допълнителен лев поне ако не редовна работа, предлагах му да си продава дрехите в интернет той отказва голяма занимавка било и тнт., не знам по скоро май го мързи, чудя се има ли смисъл да продължавам с него при това положение, тъпо ли е да го зарежа понеже няма пари?