.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Расти

Ще ти отиват!!! Давай! Растите са супер уникални и ако се грижиш за тях няма да "миришат на клошар" ... аз те подкрепям на 100% ... малко по-различни и яки хора трябва да има в тая държава, евала за това твое решение!
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Много ми харесват расти, давай, ако си сигурна - ще ти отива определено, а и наистина е нещо различно.

В ютуб има как да сси направиш временни расти. Напиши false dreadloks. Ако ти хареса резултата дерзай.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Ще ти стои страхотно. Прави се

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Благодаря на всички. Решила съм го вече, ще ходя, а после ще пускам снимчици!

anonymous708973
    Guest
    А, тия фалшивите са добра идея, можеш да пробваш първо така

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Едно момиче си беше направило раста..., но нейната коса беше малко по- къса.
    Минаха година/ две ии.. сега си иска старата коса, която си беше наистина много хубава.
    Но си е до човек. Щом си решила действай ;]

Град
    София, България
    Ех, то ясно че ще ми мине мерака след време, но аз така или иначе съм решила един ден да се острижа напълно, така че ме устройва

Лееле що се правите на клоуни??? Толкова си красива, а косата ти е уникална, но щом си решила...

Мега фен Аватара на xoxi
    И според мен ще ти отиват расти.
    Аз лично като видя дълга коса на расти и ми притреперва отвътре. Супер много ги харесвам.
    Задължително да пуснеш снимки като ги направиш!
    И спря да се върти за миг земята..

еми ще ти ходят, НО помисли заслужава ли си:
    1)трябват грижи
    2)после оставаш буквално без коса
    3)в началото си имала страхотна коса, след това далеч не си приличат стария и новия вариант на косата ти

Ами, действай, Лайън Гъръл! Запозната си с вредата, която ще нанесат растите на косата ти, без това да те притеснява, не ти липсва воля и да - ще ти отиват.
    Ако обаче това беше моята коса - никога не бих си го причинила. Поздравления за смелостта!

Голям фен Аватара на albi951
    Идеята ти да си направиш расти е добра и както виждам вче си решена особено след положителните коментари само че нали знаеш че растите не са само прическа ами и религия, поразрови се малко и за това.

Пък специално за снимката на Шакира и косата и това не са расти ами както казаха по-горе фейк са и е добра идеяата да пробваш и да видиш как ще ти седят.

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Град
    София, България
    Мерси
    ---------

боже момиче имаш невероятна коса.. не си го причинявай моля те...

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Ти си готино момиче, мисля, че растите много ще ти отиват. Пък и аз самата съм им голям фен. Щом си решила да си правиш, предполагам си чела информация как се поддържат и т.н. Айде успех от мен

Голям фен Аватара на SWT
    Ужасни са тези расти,но мисля,че на теб ще ти ходят.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Сигурно ще ти отиват, знам ли, сладурана си, но истината е, че единствените хора, които казват, че растите на вонят на ужас, са хората с расти... които 1. след време според мен просто спират да усещат миризмата, защото свикват с нея; 2. след като веднъж са ги направили не могат да си признаят, че вонят, щото така ще признаят, че цялата история е била епик фейл. Нямам нищо против растите по принцип, стига да не са на моята глава, даже имам доста приятелчета, които много се кефят и имат расти, но повярвай ми колкото и добра хигиена да поддържаш тая сплетена коса не може да се измие като хората. Има специални шампоани дето уж трябвало добре да мият... да бе да...

Иначе е супер тъпо да почнат всички да ти обясняват колко било грозно... в крайна сметка всеки си има вкус, за някои е супер, за друго е отвратително... Това, че на еди-кой-си не му харесва не прави дадено нещо лошо. Просто ако наистина си решила първо вземи предвид абсолютно всички фактори - и добрите и лошите.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence Виж мнението
    Сигурно ще ти отиват, знам ли, сладурана си, но истината е, че единствените хора, които казват, че растите на вонят на ужас, са хората с расти... които 1. след време според мен просто спират да усещат миризмата, защото свикват с нея; 2. след като веднъж са ги направили не могат да си признаят, че вонят, щото така ще признаят, че цялата история е била епик фейл. Нямам нищо против растите по принцип, стига да не са на моята глава

Иначе е супер тъпо да почнат всички да ти обясняват колко било грозно... в крайна сметка всеки си има вкус, за някои е супер, за друго е отвратително... Това, че на еди-кой-си не му харесва не прави дадено нещо лошо. Просто ако наистина си решила първо вземи предвид абсолютно всички фактори - и добрите и лошите.
    +1 Това е нещо различно и ми харесва, но никога не бих си го причинила. Напълно съгласна съм с BrokenInnocence

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от SWT Виж мнението
    Ужасни са тези расти,но мисля,че на теб ще ти ходят.
    логика!!
    *spam*

*no spam*
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free