Афектирана съм и предварително се извинявам за някой груби думи, които ще изрека.Тази тема е с цел да предпазя, по-скоро да помогна на някои в моето положение да се справят, защото въпреки, че и аз имах нужда, нямах човек, който да ме разбере. "Мъжете" мачовци - обърнете внимание на кавичките, защото те не са никакви мъже - нямат оправия..бягайте далеч, не си мислете, че ще ги промените, да дори моментно да успеете, повярвайте ми няма да е за дълго. Че какво удоволствие им доставя това??? - Да излизат с куп момичета наведнъж, само секса им е в главите..жалки са..жалки, защото никога няма да изпитат истинската,, изпепеляваща, не само мозъка, а и самия човек ЧУВСТВА.. "Лошите момчета" - такива глупачки сме момичетата, предимно си падаме по такива "лоши момчета" , а някой мили симпатични и НАЙ-ВЕЧЕ ВЪЗПИТАНИ, знаещи своите цели ги отбягваме..просто ни е врдено..глупави сме осъзнайте се..не бъдете временно увлечение - подметка, на някой от тях, който ще ви зареже, точно когато имате нужда от него, когато чувствата нарастнат ощя повече...по-добре вземете това решение докато е късно, защото аз не успях и наистина боли..няма да описвам как се чувствам, но повярвайте не ми е никак лесно.

Моля ви недейте, не правете и вие грешката да дадете всяка частица от сърцето си за такъв " мъж", ще съжалявате..

Бих се радвала, ако все пак съм била полезна на някой