- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъж ли - това не те описва ?!!
Жените също рядко им стига само един мъж. Цариците не знам дали са имали хареми, но във Версай в стаята на царицата има вратичка към стаята на любовника. Да устоиш на нагона си не винаги означава, че ти липсва кураж. Когато си сериозно обвързан, не тичаш наляво надясно. Ако не искаш да се обвързваш - чукай се с тези, които също не искат или поне знаят, че нямаш това намерение.
Примерът със 100 метра е интересен. След 1 година пробягваш същите 100 метра. Идеята, че можеш да забиеш момиче, уеднаквява дамите, с които лягаш. Такова възприемане на нещата ми е непонятно. За мен в това е чара да си лягаш с различни мацки, защото всяка носи по нещо различно в себе си, различни индивидуалности. Ако не успея да се докосна до това, сигурно и свирка няма да й дам да ми направи. Потриса ме мисълта за еднообразието.
Както и да е, всеки с подхода и мирогледа си. Щом си спестявам ебането някои вечери, мога да си спестявам много повече разговорите за това. Отдръпвам се, че и без това не знам как се въвлекох.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.