Въпросът ми е към обвързаните, "щастливо обвързаните" всъщност, не тези с голямите проблеми във връзките, дето той ви е изневерил с майка ви и най-добрата ви приятелка едновременно или тя е проституирала, за да плати амфетите и интернета.Та... Как, по дяволите, успявате да правите секс всяка шибана вечер с един и същи човек?
Как успявате да сте моногами и да имате задоволяващ сексуален живот?
Гледах сега Двама мъже и половина, защото искам да остана будна и да отида на училище тази година- Чарли чукаше онази разкошна блондинка (всъщност май беше Памела) от няколко епизода и една вечер тя отиде в леглото при него и той й каза "Толкова си красива, секси, бля-бля...Защо не искам да те чукам?" - защо се получава така /и в истинският живот/? Защо едни могат да се сношават отново и отново и отново и отново и отново и отново и отново и.............................................. С човекът, когото обичат (много важна подбробност за темата и въпросът ми), а други не? Просто се губи желанието, ако щете и тръпката.
И не става въпрос да не може пловинката да ви задоволи, даже напротив.Не става въпрос и за 'рутинен секс', даже напротив.
Та, вие - със щастливите връзки НАД ДВЕ ГОДИНИ (вие, дето 'ходити с гажиту от пят мяс'ца, но е мнол сериозно и са обичати' не ме интересувате) как, по дяволите, успявате да имате и толкова щастлив сексуален живот?
Или няма такова нещо? Никой няма успешна връзка паралелно с успешен сексуален живот?
Или аз съм прекалено малка за тези неща? Ба-а-а, имам се за зрял човек, но съм го забелязвала това нещо у много хора, даже далеч-далеч по-възрастни от мен.Точно, че съм малка и мисля за това ме притеснява, това с апроблемите на възрастните хора.
Вярно ли с мъжете винаги е така? Как се справяте с "пържола всяка вечер"?
Ами, жените, вие? Или сте прекалено емоционално настроени, че сексът да се влияе от това (или въобще да ви влияе)?

За сега ще оставя темата така, а после, когато например се наспя ще допълня някои работи.

Оффтопик: Знаете ли какво? Мисля, че малко си прецаках личният живот. А много се прецаквам сама себе си. Май точно заради това...Или не?