- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Какво можем да променим?????????????
Моля всички които посещават раздела ПОЛИТИКА.Да изкажат своето компетентно мнение. Не съм в среда в която мога да чуя какво мислят пуберите в Б-я за политиката и още повече за това какво би било хубаво да се промени...
ЧАКАМ ВАШИТЕ МНЕНИЯ...
Аз бих искала да се промени отношението на хората един към друг да се спазват реда и правилата и да бъдем задружни като нация ....
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
По-скоро правилният въпрос е "Какво ще ни бъде позволено да променим?"
Welcome to the Jungle...
Според мен всичко зависи не от друг а от нас самите .. не живея в детските илюзии ... просто искам да чуя нечие мнение ... Така или иначе поколението от 90-те години е бъдещето на Б-я ... Как да няма нищо общо с политиката имам в предвид ,че искам да чуя мнения за това каква трябва да бъде политиката на Б-я и какво сега не ви харесва и какво можем да променим??? Не ме критикувайте аз не ви критикувам просто изкажете мнение ... Какво е вашето виждане ?
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...80%D0%B8%D1%8F ЕТО НЯКОЛКО СЪВЕТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕТО НА СТРАНАТА
Като гледам какви колеги следват политология , единственото ми утешение е , че няма да стават те елитът .
Ами всички да гласуваме, ако не гласуваш означава, че ти харесва сегашното положение и не искаш да го промениш.
Като начало ще изгоня простаците от ГЕРБ, а с това ще се промени достатъчно всичко към пъти по-добро.
По скоро да изгонят такива като теб, начело с този от снимката на аватара ти.
Интересно ми е колко ви плащат от БСП за да седите по цял ден да правите пропаганда по интернет?
хахаха, поне 1000 лева дават ли ви месечно за да сипете пропаганда из интернет? Не че работи де, ама ми е интересно![]()