.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Smile дейности ,които предпазват от заразяване на кръгли червеи

дейности ,които предпазват от заразяване на кръгли червеи
    това ми е домашната ама не мога да намеря нищо в интернет ,помощ

Голям фен Аватара на besso
    Аз съм чувал за ядене на тиквени семки Не можеш да намериш в интернет, защото не пишеш правилните думички в търсачката

към тип кръгли червеи спадаха детският глист, острицата и спиралната трихина ако не се лъжа. Заразяването става като се погълнат яйца с недобре измити зеленчуци например, за предпазване от заразяване от спиралната трихина е необходимо месото да е добре сварено и да се спазва чистотата и много добра лична хигиена. А за заразяването със острицата - човек се самозаразява като например си лапа рацете(най-вече за малките деца). Извинявам се ако имам правописни грешки или не съм се изказала правилно, но ми се налага да ставам и се надявам да съм помогнала.
    П.П. можете да потърсиш в учебника или в уикипедия. Домашната ти е елементарна и би трябвало всеки да знае как да се предпазва от болести и да има лична хигиена. Поздрави!

Цитирай Първоначално написано от Miimsa98 Виж мнението
    към тип кръгли червеи спадаха детският глист, острицата и спиралната трихина ако не се лъжа. Заразяването става като се погълнат яйца с недобре измити зеленчуци например, за предпазване от заразяване от спиралната трихина е необходимо месото да е добре сварено и да се спазва чистотата и много добра лична хигиена. А за заразяването със острицата - човек се самозаразява като например си лапа рацете(най-вече за малките деца). Извинявам се ако имам правописни грешки или не съм се изказала правилно, но ми се налага да ставам и се надявам да съм помогнала.
    П.П. можете да потърсиш в учебника или в уикипедия. Домашната ти е елементарна и би трябвало всеки да знае как да се предпазва от болести и да има лична хигиена. Поздрави!
    Нькакъв спорт,а не лична хигиена,добре сварено месо и т.н.това го знам,но не знам за какъв спорт да пиша ,който предпазва от това!

упражнението е сбъркано,така каза г-жата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си