.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем по ствола на пениса !

Здравейте на всички ,на 20г. съм.Имам бели като мъничка кора на ствола на пениса не от към главата а от към тялото.Това е от около месец някъде защото първоначално се появи все едно е протрито мястото и впоследствие се появи проблема за това се обръщам към Вас за мнение или на някой друг да се е случвало.Прегледах доста теми но никъде няма конкретно инфо за моя случай.

Голям фен Аватара на besso
    Цитирай Първоначално написано от hempz Виж мнението
    Имам бели като мъничка кора
    Незнам аз ли съм тъп или ти нищо не каза Обясни възможно най-подробно ако искаш да ти се помогне.

Като коричка на рана само че цвета им е бял ,не ме сърби нито да ме боли на брой са 2 с големина 2-3 мм. По-точно от това обяснение няма на къде .

Голям фен Аватара на besso
    А полови контакти, може да е нещо полово-преносимо. Не се срамувай и иди на лекар, може да е много неща. Дано е безобидно, но ако е нещо опасно винаги е най-добре да се хване овреме. И не забравяй да пишеш за резултата тук, ще е полезно на всички.

Имам приятелка 3-4 пъти седмично правим секс.Благодаря все пак.

Няма как да разбереш какво е, ако не отидеш на лекар.. Тук няма как да ти дадем диагноза. Специалистът си е специалист, така че отиди да се изследваш, защото както каза besso, ако е нещо сериозно трябва да се хване на време. Успех!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rock_that_body Виж мнението
    Няма как да разбереш какво е, ако не отидеш на лекар.. Тук няма как да ти дадем диагноза. Специалистът си е специалист, така че отиди да се изследваш, защото както каза besso, ако е нещо сериозно трябва да се хване на време. Успех!

+1
    По точно няма на къде ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си