- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изтръпване на пениса
Та проблема ми е такъв лъскам си аз добре....ама на финала ми изтръпва хуя и не мога понекога да се изпразня
ami i tebe da te lashkat nagore nadolo 30 min i ti she iztrapneshne w ebratle .... ako stava vapros za 10 chekiq v denq .... stranno nqma... ama ako staa vapros za parvata ... lekar
Крачката назад понякога е засилка за голям скок напред!!!
точно кат дое момента на изпразване тря да си го вурнеш в анала и ше вииш как ше сваршиш!
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
човек това е новмално на колко си ... ???? съмнява ме че не е изтръпване а познатото на повечето момчета чувство на неуписуемо чувство но ти си мислиш че е изтръпване![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
1 ден недей бара змея на другия ден ще си като пръскачка![]()
Дай му почивка кой знае всеки ден си го метнал :P
^ Ето го отговора. Не си ли забелязал, че като си спиш върху ръката тя ти изтръпва.Карая я по-полека. Ако си чак толкова притеснен нищо лошо да се посъветваш си личния лекар.
![]()
Да я кажете в тая връзка момчета нормално ли е да ви правят свирка и в един момент да ви изтръпне? Къде е проблема в момчето или в момичето.. или и в двамата?
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Както си ласках бастуна и неможах да се исто4а и ми истрапна от какво е ласкам го секи ден по 1 пат
Лашкай си ги с презерватив за смазка![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...